Co znaczy nie chce, pogrzeb w ustawieniach wyswietlania konsoli. Mi dziala znakomicie.
ps. toshiba informuje o usterkach w modelach 635 i 685 (odnosnie zaniku dzwieku przy dluzszej pracy na hdmi).
K**** działa

Wystarczyło podmienić kabel HDMI, ten z dekodera wsadziłem do PS3 i odwrotnie ( chociaż nie wiem dlaczego, bo kable takie same 1,8m HDMI Prolink Exclusive.
No właśnie ja mam swoją tośkę 42XV635DG i wczoraj po jakieś godzinie oglądanie comedy central było słychać straszne echo jak serial leciał....o dziwo tylko oryginalny angielski wpadał w echo, lektor bez problemu. Mam nadzieję, że nie trzeba będzie się bawić w serwisy echh, aczkolwiek na innych forach temat tego problemu ( również na zachodnich ) jest rozwiązywany na dwa sposoby:
1) wpada technik i robi upgrade softu z USB ( swoją drogą straszne kurest**** ze strony Toshiby, że updeta nie ma na stronie )
2) jak nie pomaga update to wymiana modułu karty dźwiękowej, która jest gdzieś przy głośniku, wtedy TV do serwisu leci
W każdym razie mam nadzieję, że update wystarczy w moim przypadku jak coś zacznie się dziać.
Ps. Jak ktoś będzie miał ten nowy soft to dajcie znać.
Pozdrawiam