Czy mnie pamięć myli czy dziś miała być aktualka ?
Chyba jednak myli
Accu kilka postów wcześniej pisał, że kolejna aktualizacja będzie 1 września
Czy mnie pamięć myli czy dziś miała być aktualka ?
Widziałem te odpowiedzi.Witam uprzejmie ,
Post nr #116 dotyczący nagrywania na telewizorze Sony programów cyfrowych ,(dotyczy to wszystkich
telewizorów firmy Sony , na których można nagrywać na zewnętrzny HDD poprzez port USB telewizora)
post nr#155 pytanie o matrycę w 43" , post nr#156 odpowiedź .
Pozdrawiam,
accu
:kom:
Widziałem te odpowiedzi.
#156 - to odpowiedź tylko nt. "odświeżania" a co z technologią? Sony w ubiegłym roku w mniejszych rozmiarach czasem dawało IPS teraz 43" to VA na pewno?
#116 - to odpowiedź nie wprost. Z czego wynika że dotyczy wszystkich TV Sony- skoro (jak znalazłem przed chwilą na innym forum a i na stronie Sony) w Android TV nagrywanie pojawi się w ramach kolejnych aktualizacji? Z jednej strony polityka producentów jest taka, że kodują (naditerpretowując moim zdanie prawo - przynajmniej polskie) z drugiej strony może się okazać że zrobienie kodowania w Androidzie nie jest takie proste (może dlatego jeszcze nie ma nagrywania).
Dalej chcesz się przepychać i udowadniać innym lenistwo?
Chyba jednak myli
Accu kilka postów wcześniej pisał, że kolejna aktualizacja będzie 1 września
Accu ,dziękuje za info - jednak wiesz lepiej od Sony Bo coś oni ostatnio mieszali- mi na mailu kiedyś napisali,że 17.08 będzie aktualka .... ostatnio poziom wiedzy pracowników sony mnie rozbraja.
Mi tylko szkoda,że tv przy niemałej kwocie zakupu sprawia takie niespodzianki.
Witam uprzejmie,
Tak masz rację , telewizory firmy Sony z systemem Android zarówno FHD jak i Ultra HD
potrafią przysporzyć niespodzianek nie zawsze "miłych" dla użytkowników tych telewizorów .
Pozdrawiam,
accu
Czyli chcesz się przepychać.Witam uprzejmie,
Tak uważam , że przeglądasz wątek wybiórczo . Swoją wypowiedzią tylko to potwierdziłeś . Tyle tytułem odpowiedzi .
Pozdrawiam,
accu
Czyli chcesz się przepychać.
Nie dam Ci więc satysfakcji i przerwę dyskusję, powiem tylko tyle, że zazwyczaj czytam wątki uważnie a ten (jako zainteresowany zakupem) przejrzałem wyjątkowo skrupulatnie. Więc Twoje wnioski są co najmniej pochopne EOT
Wracając do TV- z zachodnich forów wynika, że seria W80C jest na "zachodzie" (np. w UK) sprzedawana z dwoma pilotami w zbliżonej do naszej albo nawet niższej cenie. Może jako osoba dobrze poinformowana dowiesz się dlaczego jesteśmy dyskryminowani?
Gdzieś w wątku o X8509C pojawia się informacja, że najnowszy firmware wprowadza aktualizację Androida do wersji 5.1.1, w którym drastycznie poprawiono stabilność i płynność działania. Czy może ktoś spotkał się z informacją, czy dotyczyć to będzie również firmware do W805C?
Fajnie by było, gdyby się potwierdziło
Witam,
Mam pytanie do uzytkownikow w805c/809c. Ostatnio mialem okazje spedzic chwile z tym modelem w sklepie. Najbardziej ciekawila mnie opcja motionflow - co sie okazuje, zmiana tej funkcji powoduje spory spadek jasnosci ekranu. Czy macie te funkcje u siebie wlaczona i czy spadek jasnosci, o ktorym wspominam nie przeszkadza Wam w ogladaniu? Przyznam, ze na opcji 'wyrazny' zdawalo mi sie byc zbyt ciemno, jednak nie wiem jal to się prezentuje w warunkach domowych, szczegolnie w dzien, bo w nocy nie powinno to stanowic problemu.
Pozdrawiam