Witam,
mam pytanie do użytkowników W805C. Mam problem ze ściągnięciem aplikacji Kodi. Próbowałem raz, ale z jakiegoś powodu anulowałem instalację. Mimo tego, gdy wyszukuję teraz tę aplikację, zaznaczona jest jako "ZAKUPIONA" w sklepie Google Play.
Wspominam o tym, bo być może ma to jakiś związek z moim problem, a mianowicie, gdy teraz chcę ściągnąć i zainstalować Kodi, non stop mam komunikat "Oczekuję na sieć" i nieważne ile czasu będę czekać. Ściąganie i aktualizacja innych aplikacji działa bez problemu, tutaj natomaist z tą jedną nie mogę sobie poradzić.
Witam uprzejmie,
Proszę bliżej zapoznać się z opcjami : [Aplikacje] oraz [Pamięć i resetowanie] .
Proszę przycisnąć na pilocie przycisk : Home , wybrać opcję : [Ustawienia]>[TV] i wybrać opcję [Aplikacje] w której można zmieniać ustawienia związane z aplikacjami takie jak : wyczyść dane ,
wyczyść pamięć podręczną , wyczyść wartości domyślne , powiadomienia , czy :wymuś zatrzymanie .
W opcji [Pamięć i resetowanie] można zmieniać ustawienia związane z przechowywaniem danych .
Jest : Pamięć (Całkowita pojemność 8.2 GB) , oraz : Przywracanie danych fabrycznych .
Pozdrawiam,
accu
:kom:
Ostatnia edycja: