Bardzo dobrze zrobiłeś, polecam Art 18 par 1 i 3 KKA dostałem kodi z masą zbędnych pirackich dodatków nazwanych wtyczkami
Skasowane odrazu
dobrze rozumiem, że masz na myśli lepsze parametry? Nie wiem czy użytkownicy 845 mają te sam problemy z prezentacją obrazu co 935, ale jeśli tak, to fakt - 935 lepszyTak, TCL 935 jest leszy.
Jak dobrze rozumie, to najpierw trzeba tv zresetować a następnie instalować nowe oprogramowanie?No dobra, zresetowałem i zainstalowałem 562....
Tak, pytałem na czacie xkom. Normalnie wnosi, odpakowuje, montuje podstawę i instaluje kanały. Jak coś z tv będzie nie tak to spisuje protokół i od razu zabiera ze sobą, więc za te 60 zł to chyba warto zdecydowanie. No i ta cena za 65c935 z kodem tylko 5099 zł. Miazga. Ciekawe czemu tak mało, gdzie jest haczyk?Zdecydowanie bezpieczniejsza.
Pytanie czy odbiera też ...??
To nie jest haczyk, schodzą tak jak inni na końcówkach i jest to bardzo dobry krok.Tak, pytałem na czacie xkom. Normalnie wnosi, odpakowuje, montuje podstawę i instaluje kanały. Jak coś z tv będzie nie tak to spisuje protokół i od razu zabiera ze sobą, więc za te 60 zł to chyba warto zdecydowanie. No i ta cena za 65c935 z kodem tylko 5099 zł. Miazga. Ciekawe czemu tak mało, gdzie jest haczyk?