Co wchodzi w skład pakietu? Tylko płatność jednorazowa czy są możliwe raty?Jest dostępny dla członków forum 4399 zł z pakietem
Bo kolega pytał ...Czy w sprzedaży są obecnie dostępne 65C845 w wersji X2 (z procesorem Pentonic)?
Dzięki Kolega dowiedział się, że w ME już (bądź dopiero) jest dostępna wersja X2, ciut drożej (za 5500) i bez pakietu kiki-ego.Bo kolega pytał ...
Wiec są wersje odświeżone z Pentonic, czy ich nie ma? Jeżeli tak, to jakie dokładnie modele? Pomijam oczywiście C805.Dzięki Kolega dowiedział się, że w ME już (bądź dopiero) jest dostępna wersja X2, ciut drożej (za 5500) i bez pakietu kiki-ego.
Ło matko...kalibrację zrobiłem tak jak z filmiku na forum
A czego się spodziewałeś?nic to nie zmieniło.
Wysłałem, czekam i nadal nie ma żadnego info.Są modele z X1 i X 2.
Napisz proszę na PW dostaniesz info.
Myślę, że kalibracja nie ma tu nic do rzeczy. Teoretycznie obojętnie jak ustawisz, klatkowania nie powinno być.witam panowie kupiłem ten model telewizora i przy wolnym ruchu poruszający obiekt klatkuje nie wiem czy coś mam źle ustawione??
Dodam kalibrację zrobiłem tak jak z filmiku na forum ale nic to nie zmieniło
Teoretycznie powinno być ok.pytanie do Was oraz do @kiki, jezeli na dekoderze siła sygnału wynosi 64% zaś jakość sygnału 100%, będą problemy z odbiorem TV polsatu cyfrowego ?
Kolejna ze znanych bolączek tego tv i jego poprzedników - to tzw judder zwany też stutterem. Wrzuć w Google a zobaczysz.witam panowie kupiłem ten model telewizora i przy wolnym ruchu poruszający obiekt klatkuje nie wiem czy coś mam źle ustawione??
Widziałeś gdzieś tańsze miniledy, które radzą sobie lepiej? W tym rzecz, ze na papierze ten tv prosi się o kupowanie a już w realu, kasują go uboższe odbiorniki (np bez miniled). Ma oczywiście kilka zalet - zarabiscie mocno świeci w szczytach, ma małe aureole i iską cenę. No i na tym można opuścić zasłonę milczenialuck76 ja wiem że to "tani chińczyk" ale z tym radzą sobie TV znacznie tańsze i uboższe w bajery.
To ja się przypominam przez priv. Kiedy wysyłka?Da dostępne.