Kurakaodr
Member
Jak zaktualizować
nie widzę w ogóle
Z zewnętrznych apk. znajdziesz w sieci, na przykład na forum XDA.
Jak zaktualizować
nie widzę w ogóle
Jest kalibracja do c835 i czy warto ją zrobić?
czy warto go zaktualizować czy może zostawić wszystko tak jak jest orginalnie?
Wersja oprogramowania ?Od 2 dni jestem posiadaczem tego TV kupiłem w ME na promocji tym samym kupiony tutaj 10 lat temu TV od Kikiego Samsung H7000 55" odchodzi na zasłużoną emeryturę (swoją drogą świetny był ten TV...przez 10 lat żadnego problemu!!! Dzięki Kiki ) bardzo ładnie wygląda, bardzo dobry obraz...ale kilka pytań mi się już nasunęło...
Nie wgrywałem nowego...o ile pamiętam to chyba mi śmignęło gdzieś 4xx więc zapewne V474...Wersja oprogramowania ?
Czy trafił mi się jakiś kiepski egzemplarz i oddać na wymianę czy po prostu ten typ tak ma...
Też korzystam od dwóch dni ale jak narazie nie zaobserwowałem żadnego buczeniaTo "buczenie" nie występuje zawsze...Na samą myśl, że miałbym go z powrotem pakować, znosić i zamawiać znowu taxi aby zawieźć go do sklepu, bo do mojego auta się nie zmieścił to już mu się ciśnienie podnosi... stąd też moje pytania czy to normalne w tym telewizorze...żeby nie było, że wezmę inny egzemplarz i będzie to samo... albo reklamację odrzucą, bo stwierdzą, że to buczenie w niczym nie przeszkadza w użytkowaniu...bo tak to się często dzisiaj odbywa...
Trochę mnie te opinie niepokoją Chyba za dużo o tym myślę bo zaczynam żałować zakupy zanim jeszcze się u mnie pojawił. Gorzej, że w tej cenie nie ma zbyt wielu alternatyw. Ew Hisense.Mam bardzo niemiłe doświadczenia z serwisem. Także życzę Ci żebyś nie musiał korzystać. Ja skontaktowałem się bezpośrednio. Niektórzy potem twierdzili, że popełniłem w ten sposób błąd. W sumie nie mają swojego i korzystają z usług firmy zewnętrznej w razie jakichś poważniejszych spraw. Nie naprawiają w domu tylko zabierają do serwisu. Niestety firma działa bardzo nieprofesjonalnie.