Wiem jak dziala plazma i nie musisz mnie pouczac. Jesli juz o tym wspomniales to prosze w sklepach mowic klientom ze czas reakcji matrycy plazmy jest 1000 razy szybszy od kazdego lcd, led.tv.Czas reakcji matrycy plazmowej jest tez szybszy od najnowszych telewizorow ktorych jeszcze nie ma w sklepach czyli od oled.
To twoje posty nalezy ignorowac bo piszesz bez sensu.
Na pewno zauwazyles ze mam plazme daewoo niski model
http://www.hdtv.com.pl/forum/214050-post56.html
i najnizszy model panasonica, jesli uwazasz ze ktos mi placi to mialbym na pewno wyzsze modele telewizorow nie takie buble jak ktos " madry " napisal. Nie bede pisal kto jest taki "madry". Dla mnie i innych osob nie ma wiekszego znaczenia jakie logo bedzie na obudowie telewizora( cytat nizej, prosze sobie przeczytaj).
W pełni zgadzam sie z przedmówcą !!
Mam w biurze monitory LCD. Na początku ( a pracuje z grafiką i zdjęciami )
nie mogłem sie przyzwyczaić do "czerni" i faktu ze z kazdej strony obraz jest ciut inny. Masakra jak zdjęcia na poczatku wychodziły po przesiadce z monitorów kineskopowych. Stad po obejrzeniu w roznych "salonach TV", "scian" telewizorow padlo na plazme DPP-32F1 i nie żałuje ! Zdaje sobie sprawe ze to nie jest najwyzszych lotów maszyna ale obraz ma poprawny+ , glownie ogladam sygnal SD a mając małe mieszkanie nie mam problemu ze z kazdego fotela inaczej wygląda obraz o czerni nie wspomne .
Co z funkcjami ukrytymi , Tips&Tricks w tym modelu ?
Naprawde tak mało wiadomo o tej konstrukcji ?
Najwazniejsza jest jakosc obrazu.Wracajac do daewoo to ten telewizor plazmowy jest bardzo dobry, moj pierwszy telewizor pdp.Dziala 5 lat bez usterki.
Prosze mnie nie obrazac i nie masz racji.
Dopiero dzis widze na internetowej stronie rtv-euro-agd taka ilosc telewizorow plazmowych.Dwa dni temu bylo tylko kilka najnizszych modeli .Mieszkam w Bydgoszczy i mam mozliwosc sprawdzenia jak wyglada to w tradycyjnych sklepach rtv-euro-agd .W sklepie rtv-euro-agd na ulicy fordonskiej jest tylko jeden model plazmy(stary) , na ulicy Rejewskiego 3 nie ma zadnego modelu plazmy.
Jesli w dalszym ciagu bedziesz mnie obrazal to napisze wiecej o rtv-euro-agd. Na pewno nie bedzie to reklama dla tego sklepu.
podobne zdanie maja inne osoby i nie trzeba sluchac sprzedawcow ktorzy "wciskaja" drogie telewizory ledowe, ha ha