parę fotek:
picasaweb.google.com/102051495290223057691/PA6500
trochę się pobawiłem ustawieniami tzn.wpisałem te z linku powyżej i jak myślałem,że fabryczne są ok. to byłem w wielkim błędzie teraz widzę co ten tv potrafi naprawdę odjazd.obraz rewelacja oczywiście wszystko zależy od sygnału, z n-ki kanały SD dobre hd rewela,z naziemnej też jest oki.
Im648 jeżeli masz dylemat, a kasę szanujesz to nie masz co się zastanawiać w tej cenie nic lepszego nie kupisz.teraz testuje playera jak na razie nie przeczytał: rmvb,flv
natomiast przeczytał: jpg,mp4,avi,wmvhd,mpeg
na razie tyle pozdrawiam
faktycznie wystarczyło zmienić rozszerzenie m2ts na mpeg lub na mp4, dzięki Kadajo za info.
zdjęcia zrobię jak już szersza widownia pójdzie spać

,a jeżeli chodzi o dts sytuacja się nie zmieniła format nieobsugiwany,ac3 bez problemu czyta,bzyczenie piszczenie czy jak tam to nazwać nie występuje całkowita cisza (ucho prawie w obudowie)słyszę tylko tuner n-ki z tv nic,powidoków nie zaobserwowałem,odbicia są,ale akceptowalne wszystko zależy gdzie jest źródło światła. kinkiet,który wisi na przeciwko tv muszę wyłączać,bo odbija,górne światełko nie przeszkadza,ale to wszystko zależy jak jest rozmieszczone.zużycie energii trudno powiedzieć nie mam miernika,zobaczymy za parę miechów jak przyjdzie rozliczenie prądu