Wygrzewanie plazmy to mit, a powidoki i tak beda ci sie pojawiac wiec nie musisz "wydziwiac"
Tu nie chodzi o potoczne 'wygrzewanie' panelu lecz o cos innego.
Robimy z kolega w ten sposob aby nie bylo watpliwosci przy ocenie/porownaniu tv.
Wygrzewanie plazmy to mit, a powidoki i tak beda ci sie pojawiac wiec nie musisz "wydziwiac"
A to dlaczego? Możesz wyjaśnić, z kompa oglądam w zasadzie tyko filmy.Laczenie tej plazmy z komputerem to nie jest najlepszy pomysl (jesli moge doradzic).
..................Jestem amatorem posiadam ....................
Ciekawa opinia "TV nie dla amatorow". Nie wiem jak trzeba być slepym żeby nie widziec ze to tani/słaby TV. Nie spodzeiwałęm się cudow ale ze aż taka lipa :/ A jeżeli że uważasz ze kupując TV nie potrafie go wyregulowac ... to chrzanic taki odbiornik ze po zakupie musze zamowic kalibracje za xxxzł. Nigdy nie miałem problemu z ustawianiem zadnego sprzetu.
A i jeszcze jedno. Rozumiem ze to tani/słaby TV ale przestańcie go tak zachwalać bo opinie o nim są zdecydowanie przesadzone!
Ciekawa opinia "TV nie dla amatorow". Nie wiem jak trzeba być slepym żeby nie widziec ze to tani/słaby TV. Nie spodzeiwałęm się cudow ale ze aż taka lipa :/ A jeżeli że uważasz ze kupując TV nie potrafie go wyregulowac ... to chrzanic taki odbiornik ze po zakupie musze zamowic kalibracje za xxxzł. Nigdy nie miałem problemu z ustawianiem zadnego sprzetu.
PS: Samsung UE46b7000ww tez lustro i nic sie nie odbija :/ (LED). I ma ostrosc przy podlaczeniu kompa i ps3! Plazma tylko do filmow reszta to straszna padaka. Proponuje wziąć i sprawdzić ale był to moj najgorszy zakup ever ... Wracam do LED z uwagi na czeste podłaczenie LAPA i PS3.
Z ciekawości zapytam: A na jakim sygnale telewizyjnym go oglądasz?
Ogladam na Neovision aka N, UPC MAX HD oraz BlueRay *Czasami Divix. I nei chodzi o to, że plasma mi nie odpowiada bo Panas zamiata dla mnie ten TV wiec dawanie rewelacyjnych opini jest mocno przesadzone. Samsung tez jest lepszy. Myslalem ze to jakas taka okazja w sensie dobry TV bez dodatkow takich jak 3D NET itp. (zdarzało się tak czasem w przeszłości w sprzecie AGD/RTV/PC) Ale to naprawde mierny TV. Moje skromne zdanie. Wszytkim którzy posiadaja ten TV życzę miłego użytkowania a nowym nabywcom proponuję sprawdzic dobrze przed zakupem. Wkurzony jestem poniewaz zasugerowałem się forum a tu taka lipa. ehhhh
> A że Samsung lepszy to na jakiej podstawie wysuwasz to stwierdzenie ? Postaw obok siebie i sprawdź (popytaj kogoś kto sprzedaje)