Model LW55 650 s jest nowszy od LW55 570 s i kosztuje 7200 zł(570s 6000 zł.To po pierwsze , a po drugie to edge led o którym klienci wiedzieli.....a nie wiem jak edge led może być topowy.Ludzie kupowali 570S przez pół roku jako topowy model za kupię kasy to myślisz że tego nie kupią?
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Owszem 650 s pojawił się tylko miesiąc wcześniej (sprzedają go tylko 4 firmy w necie i jeden sprzedawca z Allegro) natomiast980 s nie sprzedaje nikt poza 1 sprzedawcą z allegro.Ale co to zmienia?A kiedy ten 650S pojawił się w polsce? Czy przypadkiem nie razem z 980S?
Dla przypomnienia 55lw570S w dniu premiery kosztował powyżej 10tyś zł i cena ta utrzymywała się bardzo długo.
Jak tu zajrzą to nie kupią- jedyna zaleta forum.To że jak ludzie płacili 10 tyś za 570S to teraz zapłacą tyle samo za wybrakowany 980S i jeszcze będą się chwalić jaki to fajny tv mają. Jednak cinema3D to bardzo duży sukces marketingowy lg.
Za takie oszustwa z ilością stref trzeba zgłosić LG Poland do UOKIK - gdyż oni liczą że tv kupują laicy - którzy nie potrafią lub nie mają możliwości technicznych by sprawdzić liczbę stref.Film z You tube jest prawdziwy , więc firma Lg oszukuje żadając za 96 stref(zamiast 28 ponad 11 tys zł.Zresztą coraz mniej mnie to dziwi ,bo segmentowe podświetlenie to 1% w rynku tv - maleje ich udział systematycznie a klientowi wciskamy wadliwe edge led.Liczy się smukłosć a nie jakość .
http://www.hdtv.com.pl/forum/newsy/...del-lw-980-nano-led-z-systemem-dual-play.html
Miał mi ten TV zastąpić KURO, a tu niezły szit wyszedł z niego....
- czekam na pasywne Samsungi!
Samsung faktycznie idzie w pasywne 3D ?