Telewizor firmy LCD firmy Philips 46PFL9707 -

accu

New member
Bez reklam
Dziękuję Accu
Strona Philipsa wprowadza w błąd.
czyli 9707 jest szerszy od 8006 o 2,8 cm wyższy o 5,1 cm i głębszy o 0,9 cm. Jeden centymetr smuklejsza ramka od modelu 9706 z ubiegłego roku.
Wyciąłem z kartonu wymiar tv 60 calowego i jestem przerażony .Jest tak duży ten karton na ścianie że aż boję się podjąć decyzję czy 60 cali przy 3,5 - 4,5 metra odległości od widza w 18,5 metrowym pokoju w blokach to jednak nie za dużo.A tylko ten model w tym wymiarze i super cenie mogę nabyć.Zupełnie nie wiem co mam zrobić.

Witam,
Co to znaczy , że nie wiesz co masz zrobić . Po prostu podejmij męską decyzję .:) Im więcej będziesz
się zastanawiał tym bardziej będziesz się oddalał o podjęciu decyzji o jego zakupie. Tak lub Nie :innej
alternatywy przecież nie masz , a WYBÓR należy do Ciebie i może rodziny , tego już nie wiem.:-|

Pozdrawiam,:)
accu
:kom:

Piotr_P

New member
Witam

Model flagowy 46PFL9707 pojawil sie w Media Markt w Hadze i Rotterdamie, w Hadze dodatkowo wersja 60 cali jeszcze bez ceny (dopiero wyjeta z pudla w trakcie mojej wizyty w sobote). Cena 2999 EUR :).
Postaram sie w przyszly weekend porobic pare fotek, jak tez pobajerowac troche sprzedawce, ze chce kupic kilka sztuk do walutowego Dealing Roomu w duzej firmie (jestem traderem walutowym), to moze da mi sie troche pobawic :wink:.

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Kolego jak masz jakies 4.5 m to nie bedzie za duzo do tego dobra tv cyfrowa ( Coraz wiecej kanalow w hd ) tylko pokoik faktycznie malutki 18 m to malenstwo w porownaniu do takiego tv ale to kwestia przyzwyczajenia sie do niego :) I trzeba wierzyc ze wszytsko bedzie ok z nim bo nie mas zmozliwosci sprawdzenia ale cos za cos .....
lolek

play007

New member
Bez reklam
Telewizor zamówiony .9500+ 100 transport z tego 5% za płatność Płacę z AliorSync zwróci bank czyli 480 zł zwrotu spowoduje że Philips 9607 60 cali nabyłem za 9120 zł .Raz kozie śmierć.Jutro o tej porze mam go w domu.Ponad 5k oszczędziłem.

accu

New member
Bez reklam
Witam,

Telewizor firmy Philips 46PFL9707S/12 dostępny od zaraz w sklepie RTVEUROAGD w cenie b. wysokiej na początek , mianowicie
10499.00 zł .

accu

play007

New member
Bez reklam
.Tv pochodzi z programu lojalnościowego Tp Vision.Objęty jest 2 letnią gwarancją.Kupiłem od osoby która go otrzymała w prezencie.Uwierz mi że przegladając uważnie internetowe strony tablica.pl czy allegro można natrafić na takie okazje.Nigdy nie wydałbym na tv 14k uważam że nawet te 9k to bardzo dużo ale za taką jakość jestem w stanie trochę zaszaleć.Już od tygodnia na tablicy jest Philips serii 8 8007 46 cali za 4k w sklepie 6k z tym że bez gwarancji i przywieziony z zagranicy.Ale był sprawdzany i otwierany a to zawsze ryzyko.Mój jest w oryginalnym pudle będę pierwszy który go otworzy.
Philips 46pfl8007k Full HD 3D Led Poznań ? Tablica.pl

play007

New member
Bez reklam
Lolek przepraszam za słownictwo.Mój Philips jest zajebisty.I dobrze że wziąłem 60 cali.Czekam na tych co pisali że full led nigdy nie pokona plazmy,Ja teraz nie wiem co to jest clouding.Nawet się nie wahajcie .Za 9200 mam 60 cali z takim designerskim wygladem.Ambiligt zajebisty pilot oszałamiający a głośniki chodzą też super wszak to nie edge led.Ma 240 stref.Chyba dziś spać nie pójdę,,,,,

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Wiem , testowałem .
To obecnie najlepszy telewizor na rynku światowym.

Właśnie wpisuję test - wow, wow, wow. Sam się na niego czaję!

accu

New member
Bez reklam
Lolek przepraszam za słownictwo.Mój Philips jest zajebisty.I dobrze że wziąłem 60 cali.Czekam na tych co pisali że full led nigdy nie pokona plazmy,Ja teraz nie wiem co to jest clouding.Nawet się nie wahajcie .Za 9200 mam 60 cali z takim designerskim wygladem.Ambiligt zajebisty pilot oszałamiający a głośniki chodzą też super wszak to nie edge led.Ma 240 stref.Chyba dziś spać nie pójdę,,,,,

Witam,

No widzisz , że "diabeł nie taki straszny jak go malują":smile:
Gratuluję zakupu w tak dobrej cenie naprawdę bardzo dobrego telewizora firmy Philips .
Życzę niezapomnianych wrażeń podczas oglądania rozmaitych programów telewizyjnych i nie tylko
na tym modelu telewizora firmy Philips . Dodatkowo umilać będzie wspaniałe oświetlenie Ambilight 3 .
To jest to !
Jak trochę "ochłoniesz" to napisz swoje spostrzeżenia na temat użytkowania tego telewizora firmy Philips 60PFL9607S/12 .

accu

play007

New member
Bez reklam
Accu jaki polecasz dobry Blu ray do mojego Philipsa 9607 60?
Raczej Philips 9600 czy może Sony 790?Pozdrawiam
Nie chwalę się ale moim zdaniem powoli pada mit Pioneera o najlepszej plazmowej czerni.A Ambilight w tej wersji jest nie do opisania.Nie żałuję ani jednej złotówki wydanej na ten tv.Dla mnie poezja i polecam wszystkim.A ramka tego full leda nie przypomina w tym roku już ramy okiennej z Pkp.Albo smukłość albo jakość.Po co mi reklamowane samsungi czy lg smukłe do przesady jak mozna je wszystkie określić jednym słowem- clouding?Teraz ogladam przyrodę na Animal Planet hd.Czerń jest zajebista.Żadnych świecących latarek w rogach jak w Sonym.Na moje oko nie stwierdziłem efektu halo choć pewnie gdzieś ktoś sie go dopatrzy.Od kliku miesiecy ogladalem u znajomych w salonach wiele tv a ten którego stałem sie włąścicielem w sumie przez przypadek jest dla mnie absolutnie number one jak na 10.2012.Głośniki chodzą tak że przy dobrym materiale nie potrzeba kina domowego w krawedziówkach tego nie uświadczysz.Sony HX850 przy nim to syczy.Jest dobra płynność i wiele mozliwości ustawień obrazu.Nawet ja niedoświadczony użytkownik moze sie pobawić i zrobić amatorską kalibrację a jest naprawdę mega dużo ustawień.Niebawem Kiki zrobi test profesjonalny to każdy sie przekona o jego zaletach.Pozdrawiam i dziekuję wszytskim któryz pisali by brać 60 cali w ciemno przy 3,5-4,5 m odległości.To nie jest żle spasowany plastik jak w u innych producentów tylko aluminium .Widać że TpVision zmusiła Philipsa do produktów najwyższej klasy.Niestety dobre musi być drogie.A pilot jest bardzo intuicyjny....
Są tacy co twierdzą że lcd nigdy nie dogoni plazmy.Kąty są bardzo dobre.Moim, zdaniem takie tv jak Philips 9607 już przegoniły plazmy.

Ostatnia edycja:
seria 9 Phila zawsze byla avantgarda RTV
ja mam juz 2 egzemplarz serii 9 i ostatnio mialem okazje zeby zamienic sie na 55"8007 z moja doplata 300 € ale po wizji lokalnej i godzinnym testowaniu-
nie zamienilem sie. Czern u mnie jest grobowo czarna, Cloudingu czy efektu hallo brak...

Ostatnia edycja:

accu

New member
Bez reklam
Witam,

Bardzo się cieszę kolego Play007 , że jest jesteś bardzo zadowolony ze swojego , nowego telewizora .
Życzę długiej , bezawaryjnej eksploatacji.:smile:
Moim zdaniem ,chwilę zaczekaj na odtwarzacz blu-ray firmy Philips BDP 9700.Lada moment pojawi się na rynku.
Alternatywą dla niego to bezapelacyjnie jest odtwarzacz blu-ray firmy Oppo BDP - 103 , którego
również Tobie polecam . To moja oczywiście skromna sugestia .

accu

Do góry