Witam,
Od wczoraj jestem "szcześliwym" posiadaczem Vectry z dekoderem HD
1 Jak instalowali nie było mnie w domu , spieli wszystko scart'em , hdmi nie przysługuje (żaden problem bo miałem dodatkowy kabel HDMI , ale jakoś kłuje w oczy bo dekoder HD i Scart.
2. Mialem dostac gratis modem Wi fi , nic nie dostałem i nikt nic nie wiedział dzwonilem trzy razy i każdy mówił co innego
(w umowie jest zapisane że jest gratis) w koncu kazali mi skałdać reklamacje na pismie albo jechać do odziału , choć dopiero co podpisałem umowę ...
3.Jako że obraz OK i na dekoderze chyba 10 czy wiecej kanałów dla dzieci to w domu wojna
o TV bo dzieci chcą ogladać a u siebie , na analogu nie mają , wiec dzisiaj z rana pojechałem po usługę Multiroom i zapytać sie o WiFi
4 . Pan z POk'u nie wiedział co to jest multiroom .......??
więc mu wytłumaczyłem i dostałem dekoder SD (modem WiFi też bez problemu , .....choć na infolinni mówili co innego ... modem jest gratis ale wlasnością Vectry pozostaje........
) koleś z POKu powiedział że po Instalacji należy czekać 15 min żeby sie uruchomiło wszystko....
5. Przyjechałem do domu po pracy dzieciaki czekały aż im to podłączę , po instalacji odczekałem 15 min 30, , 1 h i dupa... wiec zadzwoniłem do pomocy tech i okazało sie że w biurze obsługi klienta zapomnieli mi aktywować dekodera ........i już jez za późno zeby cos zrobic ..... najwcześniej jutro po otwarciu biura obsługi ....................
a ja siedzę i sobie pisze bo dzieciaki oglądaja TV w Salonie
Tak wyglada moje pierwsze 24H z Vectrą ...dziękuje
Co do postów poprzedników faktycznie obraz sie zacina i zawiesza na HD jakby był jakis problem z transferem ........
pzdr