MariuszB35PL
Member
Super [emoji6]Mariusz B35PL - Już jest gotowy , za kilka dni będziemy rozsyłać .
Super [emoji6]Mariusz B35PL - Już jest gotowy , za kilka dni będziemy rozsyłać .
Nie wiem czy to tylko u mnie ten problem występuje, ale jak chciałem obejrzeć jakiś plik z pendrive to mogę tylko obejrzeć przez media center. Inne programy nie widzą nic na pendrive, podobnie w eksploratorze plików.
Ktoś ma jakieś rozwiązanie? na poprzednim androidzie vlc czytał pliki i napisy (teraz ładuje pendrive w nieskończoność)
nawet nie podałeś o jakie modele pytasz... a wypadałoby.
Odpowiedź i tak będzie NIE choć wiele szczegółów budowy wewnętrznej jest bardzo zbliżona.
Będziemy wysyłać jak już będzie wersja poprawiona za kilka dni - więc się przypomnij proszę.
Witam. Mam problem z ustawieniem obrazu 4k na Xbox one s. Ma ktoś sprawdzone ustawienia bo mi wyświetla tak jak na foto:
Musisz w Xboksie ustawić wykrywanie automatyczne w ustawieniach 4k bodajże żeby wykrywało po jakim polączeniu idzie, nie wybieraj hdmi czy dvi tylko daj wykrywanie automatyczne. Nie zapomnij też wybrać palety kolorów na 10 bit nie jest to obowiązkowe ale myślę że to ustawienie jest zbugowane. Jeszcze w tv w ustawieniach powinieneś ustawić hdmi 2.0 na on lub auto.Później daj restarta i powinno śmigać.Kabel masz HDMI 2.0?
Dzięki wszystkim za porady ale już próbowałem wszystkich ustawień na kablu 1.4 jak i 2.0 i lipa. Ale doszedłem do tego sam okazało się że wszystkie podpunkty są na zielono podłączajac konsolę pod hdmi 1. Na wszystkich innych portach hdmi jest tak jak na zdjęciach które wstawiłem. Trochę to dziwne bo przy wszystkich portach hdmi pisze 4K. W ogóle jak miałem podłączona konsolę pod hdmi 3 to w ustawieniach tv nie było opcji żeby włączyć obsługę hdmi 2.0 ta opcja jest dostępna tylko na hdmi 1Musisz w Xboksie ustawić wykrywanie automatyczne w ustawieniach 4k bodajże żeby wykrywało po jakim polączeniu idzie, nie wybieraj hdmi czy dvi tylko daj wykrywanie automatyczne. Nie zapomnij też wybrać palety kolorów na 10 bit nie jest to obowiązkowe ale myślę że to ustawienie jest zbugowane. Jeszcze w tv w ustawieniach powinieneś ustawić hdmi 2.0 na on lub auto.Później daj restarta i powinno śmigać.
Mam to samoNie wiem czy to tylko u mnie ten problem występuje, ale jak chciałem obejrzeć jakiś plik z pendrive to mogę tylko obejrzeć przez media center. Inne programy nie widzą nic na pendrive, podobnie w eksploratorze plików.
Ktoś ma jakieś rozwiązanie? na poprzednim androidzie vlc czytał pliki i napisy (teraz ładuje pendrive w nieskończoność)
----------------------------------------------
Testowałem na: VLC, MX, ARCHOS, NOVA
ES FILE MANAGER i TV FILE COMMANDER
Jeszcze jedno pytanie:
Powróciłem do ANDROIDA 6.0.1.
Teraz znowu wywaliło mi powiadomienie ze aktualizacja jest gotowa do zainstalowania (ze android 7) więc jak wyłącze TV to zacznie aktualizować podczas włączania...
jak to anulować ? jak usunąc pliki z tym updatem który gdzies tam "wisi"
Podpinam się do pytania, ja też wróciłem do androida 6.0.1. v173.
Jak całkowicie zablokować aktualizację systemu do nowszej wersji. Ktoś wie ??
Też nadal czekam na pomoc.
Tymczasowym rozwiązaniem dla mnie jest ustawienie żeby się nie wyłączał tylko przechodził w tryb uśpienia.
Ale kiedyś będzie trzeba go wyłączyć...