klossowski
New member
pytanie - czy tcl p60 ma wejscie optyczne na kabel toslink>
Nie ma.
.
pytanie - czy tcl p60 ma wejscie optyczne na kabel toslink>
Witam szanowne koleżenstwo,
przepraszam jeżeli odpowiedź na moje pytanie już padła ale nijak nie mogę jej znaleźć (w końcu wątek ma prawie 550 stron...). Odkąd zacząłem aktualizować oprogramowanie używając softu dostępnego na forum permanentnie mam problem z czerwonym zafarbem, który pojawia się jak tylko zostanie odtworzony jakiś materiał w HDR. Czy jest jakiś sposób żeby się tego pozbyć? Od razu dodam, że telewizor kupowałem w sklepie więc nie posiadam żadnych dodatkowych ustawień kalibracyjnych.
Zdanie specjalistow nie ma tego problemu - to tylko twoja wyobraznia albo trolle internetowe ktore sie nie znaja.
===================================
gattsby - moja zasada która zawsze niosła radość- jak mam extra to nie robię update.
Korzystam z Androida 8,0 - i nie ma do swoich potrzeb żadnych zastrzeżeń.
Z tego co czytam to wg ciebie każda aktualizacja jest super, tylko wszyscy inni użytkownicy tcl nie potrafią że swoich telewizorów korzystać. Błagam chociaż raz napisz prawdę jak jest a nie sicemniaj że wszystko jest super.
Przecież to nic nowego, że w aktualizacjach jedno poprawią, a jedno skopią... a tym bardziej w androidzie
--------------------------------------
Co do poprawionego update`u to mam się nastawiać na weekendowy kilkugodzinny seans czy jednak uzbroić się w cierpliwość? a może ktoś znalazł jak film z napisami odpalić?
Mam to samo. Masakra jakaś. Mam androida 7 i ma takie lagi że czasem mam ochotę rzucić w niego pilotem. Do tego po włączeniu 5 minut czekam aż będzie Internet, mimo że jest po kablu. Szybki start nie istnieje, tylko załącza się od zera A raz na 50 włączeń zadziała i wtedy nie na Internetu i tak trzeba restartować. Do tego włącza się w nocy sam. Mimo że mam wszystko wyłączone co mogło by to wzbudzać. Jak można narzucić na siłę instalacje 7. Na poprzedniej nie było żadnych problemów. Android 7 w moim wypadku to totalna porażka. Do wersji 8 nie chciał się zaktualizować Ale może to wina pendrive bo był na fat32.Co do netflixa lektor 5.1 przełącz na stereo pomaga.