Czy wiadomo co wniosą P70 w stosunku do P60? A jeżeli chodzi o Xiaomi myślę, że można założyć wątek. Mi TV 4 wygląda obłędnie - 30 % cieńszy niż iPhone 7. Niespotykane wykończenie brzegów oraz metalowy tył telewizora. Ciekawe, ciekawe. A ciekawe jak "świeci". Wg mnie Xiaomi jest swego rodzaju czarnym koniem rynku elektroniki. Fakt, że zżynają z Apple po całości (a kto tego nie robi?) ale robią to tak ładnie, że im wybaczam
tzn. zawsze dodadzą coś ciekawego od siebie. Nowy smartfon Mi 6 pod względem designu klasa sama w sobie. To co świat życzy sobie w nowym iPhone (powrót do szkła i stali jak w iP4) oni od razu wdrażają. Szkoda, że Hugo Barra (guru na miarę Steve'a Jobsa) od nich odszedł. Ale swoją robotę zrobił i wypromował markę w świecie podkreślając dobitnie, że jeżeli chcą się liczyć w Europie to design musi być na topie. Wracając do super oferty na 65" TCL-a P60 w niemieckim Realu to swoją drogą szkoda, że tak szybko minęła
Próbowałem zakupić ale nie można było dokonać zakupu kartą kredytową (komunikat: ta metoda płatności nie jest dostępna. Musisz zbudować historię płatności w naszym sklepie przy pomocy innych metod płatności). Chciałem skorzystać z PayPal ale nie mając konta w Euro trzeba się liczyć z przewalutowaniem i zabawa plus transport była coraz mniej opłacalna a dwa w sobotę rano poszły dwa ostatnie egzemplarze ze strony sklepu on-line
No szkoda bo cena była kusząca. Fakt, to promocja ale.. myślę, że ten TV nie powinien sięgać pułapu 5000 zł. Pewnie spadnie więc czekamy
Swoją drogą to brawa dla rodaków bo zanim niemiaszki się zorientowały nasi już ogołocili sklepy w całych Niemczech. Brawo Wy!. Kiki, pytanie: jaki jest rozstaw nóżek w 49P60 i 55P60? Chcę ten TV zakupić rodzicom a oni nie mają możliwości powieszenia go na ścianie. Z góry dziękuję za odpowiedź.