A jak oceniasz działanie Android TV? Działa to w miarę szybko po dłuższym czasie, nie zawiesza się nic itp? Bo u innych producentów tak różowo nie jest z tym systemem. I jak oceniasz ogólnie jakość obrazu? Jest dla Ciebie zadowalająca? Czerń w ciemnym pomieszczeniu wypada w miarę dobrze? Działa ta funkcja micro dimming? Mam jak zwykle rozterkę z wyborem TV.
Android TV tak jak pisałem wcześniej działa bardzo szybko i tu dalej nic się nie zmieniło. Kodi działa doskonale, ipla, YouTube, przeglądarka - wszystko działa szybko i sprawnie. Sprzęt jeszcze ani razu mi się nie zawiesił. Dla mnie jakość obrazu jest na bardzo wysokim poziomie. Czerń jest mocna a kolory żywe i soczyste. Przypominam tylko, że w dzień przy dużej jasności w pomieszczeniu gówno widać na telewizorze ale ja zasłaniam rolety a większość i tak ogladam wieczorami. Jeżeli chodzi o micro dimming to nie miałem sytuacji żebym w ogóle zauważył obecność tej funkcji - tam gdzie ma być czarne to jest bez żadnych poświat albo prześwietleń więc działa to bardzo dobrze. Jeżeli chodzi o moje subiektywne odczucia to naprawdę czerń jest smolista i w kilku filmach już mnie miło zaskoczyła ( oczywiście wieczorem bo w dzień widzę siebie w telewizorze hehe