4999 za 65 cali to drogo??? po tyle na portalu aukcyjnymFajny tv, tyle ze mnie by interesował 65" ale ten jest za drogi 55" troche mały ale cene ma super.
a jak ten TCL miał by się do Panasonica dxm710???? Na papierze widać że TCL troche lepszy...i nie chodzi mi tu o porównanie smarta.
gdzie??? tyle to nie drogo4999 za 65 cali to drogo??? po tyle na portalu aukcyjnym
na allegro Telewizor 65" U65 P6046 TCL (6774222601)gdzie??? tyle to nie drogo
Faktycznie, nie zauwazyłem Dobra cena bo w ME i u Kikiego jest o 600zł drożej.na allegro Telewizor 65" U65 P6046 TCL (6774222601)
Witajcie użytkownicy TCL P60/ Thomson UC. Mam pytanie do osób, które posiadają ten telewizor - dziś w Euro RTV AGD wywiesili Thomsona UC 49" i niestety o ile super działał Android, kolory były fajne o tyle podświetlenie to totalna porażka. Ewidentnie na wszystkich 4 krawędziach widać było mocne podświetlenie matrycy, natomiast rogi był niedoświetlone... Szczerze mówiąc naprawdę słabo to wyglądało, nawet sprzedawca był zaskoczony tym co zobaczył... Nie wiem czy to kwestia egzemplarza, czy ten typ tak ma. Proszę o informację od posiadaczy czy też mają takie skopane podświetlenie.