Przewija się w necie jako tcl 65 cali. W tym przypadku mówie o neo net
Nie znam się, ale się wypowiem, bo od dwóch dni poluję na P60 i troszkę internetu przeczytałem. Wychodzi na to, że TCL po cichu wprowadził serię P600, która niewiele się różni od P60. W specyfikacjach na stronie producenta panuje totalny bajzel, ale w oczy rzuca się, że P600 prawdopodobnie ma trochę gorszy dźwięk (Dolby Audio processing vs DTS Premium Sound i 2x8W vs 2x16W) i procesor (Dual Core vs Quad Core). Dodatkowo na stronie 6006 nie pada słowo "Android", a funkcje Smart są określone jako "3.0". Ze stron sklepów ciężko coś wyczytać, bo serie/modele traktują zamiennie i strasznie mieszają zdjęcia i specyfikacje (jedna różnica - P600 wszędzie jest parę stówek tańszy)
Ni hu-hu się nie znam na matrycach, więc miło by było, gdyby ktoś słówko o nich napisał, ale na chłopski rozum wydaje mi się, że P6006 to wykastrowany funkcjonalnie P60.
Ktoś potwierdzi? Zaprzeczy? Doprecyzuje? Kupiłbym 6006 (pod konsolę i Netflixa), bo za Smart robi mi przystawka Xiaomi, a dźwięk odprowadzam przez słuchawki, ale nie chciałbym wdepnąć na minę...