a mi się akurat podoba hehe.
a mi się akurat podoba hehe.
Jeżeli chodzi o YouTube to proponuje odinstalować najnowsza aktualizacje i w sklepie Google play w ustawieniach zaznaczyć żeby nie robił automatycznych aktualizacji i śmiga. Ta nowa wersja YouTube to kaszana, do tego wolno ładują się treści.
Mi ta najnowsza aktualizacja, również nie przypadła do gustu. Najbardziej irytuje mnie, brak możliwości wybrania użytkownika (przynajmniej takowej nie znalazłem). Na swoim koncie google mam podpięte 2 konta na yt i po aktualizacji automatycznie loguje mnie na 1 i nie znalazłem opcji, żeby to zmienić; /
Daj mi maila na priv to ci podesle
O mnie Orange też pozmieniało, nie pytali się czy mogą i tez muszę zmieniać wszystko do swoich potrzeb przez kilka godzin. Mimo że tuner jest zewnętrzny to tyle samo pracy trzeba włożyć. Wszystko do nowa.
jakoś nie mogę wgrać tego softu, wrzucam go na pendriva sformatowanego fat32, oczywiście pliku nazwa zmieniona na Update.pkg, wyłączam tv wyciągam wtyczkę, przytrzymuję przycisk zasilania, wtyczka do prądu i uruchamia się normalnie tv zamiast robić aktualizację
pomoże ktoś ogarnięty?