Cześć
Będzie oficjalna wersja 8 do pobrania bezpośrednio w TV, czy tylko zabawa przez pendrive?
telewizor samsung obsługuje 4k idealnie pod netflix. W player nie znajduje nic 4k
@djmarco83 Czy widziałeś gdziekolwiek coś w player z 4k?
Tak, korzystałem z treści 4k
Wysłane z mojego ONEPLUS A6013 przy użyciu Tapatalka
Normalnie. Wpisywałem w szukajke "4k" i pokazywały się treści. Nawet jeszcze w moim playerze mam zapamiętane jako nie dokończone obejrzenie to jak będę w domu to zrobię zdjęcie.Gdzie i jak to rozpoznałeś że jest 4k?
Normalnie. Wpisywałem w szukajke "4k" i pokazywały się treści. Nawet jeszcze w moim playerze mam zapamiętane jako nie dokończone obejrzenie to jak będę w domu to zrobię zdjęcie.
Wysłane z mojego ONEPLUS A6013 przy użyciu Tapatalka
No ta Thomsonie 43" miałem.Na jakim sprzęcie masz 4k?
Sprawdzałem na Samsung z Tizen - nie było. Na tym tv Netflix śmiga 4k.
Szukałem co Player podaje: 4k na pc, Samsung z Tizen i Android.
Na Samsung z Tizen nie znalazło 4k.
soft 509 przez usb 2.0 zwiesił się.Próbuje przez 3.0 jakieś porady ?
Czy komuś udało się uruchomić oficjalne, dostępne od niedawna HboGO? Mam Androida 7 - nadal występuje błąd (5.1), jeżeli tak to jaki jest sposób?
Czy mogę prosić o przesłanie przez kogoś softu v509? Mój mail to: slobodan.piotr@o2.pl - pisałem prośbę ale nie dostałem softu.
Dzięki
Chyba u 2-3 osób działa.
Sposób -mieć szczęście
soft jest dostępny z forum, d3m udostępnił
Nie wiem czy to prawda bo na Nvidia Shield działa poprawnie obsługa ntfs, no chyba że nvidia zapłaciła...NTFS nigdy nie będzie działać na Android 8.0 (Oreo) ponieważ wymaga licencji od Microsofta. Google nie chce płacić. Android 6.0 i 7.0 używał inny bezpłatny sposob który nie działa w android 8.0
v509 balans bieli działa znowu i nie resetuje się
My tu piszemy o TV TCL a nie Thomson - mimo że bliźniacze są często, to niekoniecznie muszą być w 100% ulepione w ten sam sposób, to raz, dwa to potwierdza to - to o czym napisałem. U wszystkich innych działa, tylko oczywiście nie na TCLu. HBO Go wydało nowe aplikacje na różne systemy smart TV w tym na androidTV - oczywiście na TCLu apka nie funkcjonuje tak jak należy