V509 dalej u mnie nie widzi dysków HDD
Wysłane z mojego MI 8 przy użyciu Tapatalka
v509 dalej u mnie nie widzi dysków hdd
wysłane z mojego mi 8 przy użyciu tapatalka
Po takiej aktualizacji reset do ustawień fabrycznych jest i tak wielce wskazana w przeciwnym wypadku nigdy nie masz pewności czy jakiś problem który się pojawi nie będzie wynikiem śmieci po poprzedniej wersji softu.
ten sam problem występuje tv philips i sony na androidzie 8.0.w zeszłym tygodniu siedzieliśmy dwa dni z kolegami tcl nad analizą i poprawą waszych problemów i zostało raportowane i wysłane do poprawienia.efekt trzy softy 504,507 i 509 który można pobrać.
Czy temat instalacji kanałów na module CAM CI jest w ogóle na tapecie?, zgłaszam problem od półtora roku i dalej nic.... trzeba instaować soft V123 który wspiera sortowanie kanałów, a nowsze softy już nie....
Przeciez reset sie robi sam po uzyciu Update.pkg
Is there a chance TCL/Thomson will fix their DRM implementation and HBO GO will start working? Or HBO GO won't ever work on this TV? :/
Is there a chance TCL/Thomson will fix their DRM implementation and HBO GO will start working? Or HBO GO won't ever work on this TV? :/
Zainstalowałem ta najnowsza wersję i podoba mi się. Kolory jak by lepsze, w HDR również. Szybko działa. Szkoda że z tym ntfs cały czas problem. Jak jak tu ktoś pisał że problem z licencją no to trudno przeskoczyć chyba że zapłacą dla Ms.
Z tamtej wypowiedzi wynikało, że licencja to generalny problem androida 8 a nie TCL
Co nie zmienia sytuacji ze zaplaciliśmy za telewizor, który obsługuje taka funkcję.
Co było a nie jest - jest niezgodnością z umową
Gdzie masz to zapisane w umowie lub specyfikacji?
To, że wcześniej było obsługiwane nie powoduje, że staje się specyfikacją i umową.
Możesz też wgrać starszy soft i zachować tą funcję.
Było w sklepie gdy go oglądałem i po wyjęciu z pudełka.
Moge wgrać soft, ale wtedy sam zrobi aktualizację i funkcja zniknie.
Co do samego softu 509, to jest na pewno lepiej. Ale pojawil sie nowy ficzer: tv włącza sie sam - u mnie o 5 rano na pewno to zrobił. Nie było tego u mnie na android 7.