Ktoś używa TVN Player i też nie ma dostępu do treści 4k?
Wysłane z mojego ONEPLUS A6013 przy użyciu Tapatalka
Wpisz w szukajke "4k"Ja używam, ale nie wiem jak sprawdzić - tak na czuja niezbyt potrafie rozpoznać.
Umnie od 3 dni wporządku, jedyny minus przesiadki z v379 to całkowity format ale to zapewne sprawka upgrade 7 do 8
Brakuje mi do szczęścia opcji ubijania procesów, na wcześniejszym sofcie przycisk home/domek pokazywał otwarte aplikacje i pozwalał ję ubić. Jak to działa na v509??!
Wpisz w szukajke "4k"
Muszą to być urządzenia obsługujące 4k bo inaczej nie znajdzie.Jestem na wyjeździe i na razie nie mogę sprawdzić na swoim telewizorze.
Na moim PC i telewizorze Samsung nic nie znajduje gdy próbuję znaleźć 4k
Muszą to być urządzenia obsługujące 4k bo inaczej nie znajdzie.
Hej. Czy Ktoś wie, jak wgrać nowa wersje zupełnie od nowa, tzn bez zachowania żadnych opcji/ustawień. Chciałbym zainstalować na czysto najnowsza wersje. Robiłem nvm reset oraz przywracanie ustawień fabrycznych. Soft wgrywam przez przycisk na TV. Czy jest jakiś inny sposób?
Pliki Update.pkg - wgrywanie z przyciskiem. Pliki w zip z trudną nazwą typu V8-T658* przez menu.
Plik Update częściowo kasuje ustawienia - teoretycznie całość w praktyce jednak nie.
Plik wgrywany przez menu zachwuje ustawienia - czasem lepiej je jednak kasować i to wszystkimi dostępnymi metodami.
Niektórzy na forum zalecali jeszcze reset shop.
a jak robicie reset shop??
a jak robicie reset shop??
Musisz wejść w menu serwisowe
ok... to kolejne pytanie. Jak tam wejść?
ok... to kolejne pytanie. Jak tam wejść?
No dobra. będę bardziej uczynny
http://www.hdtv.com.pl/forum/1409628-post134.html
Wchodzisz w menu i wciskasz reset shop
Heheh dzięki, ale kolega wyżej mnie zmotywował i znalazłem