Kiki z całym szacunkiem, ale wszyscy dobrze wiemy że nie działa normalnie. Cały czas są problemy jakich na innych Smart TV nie ma. Jedyne co przemawia za Android TV to Kodi. Przynajmniej tak jest w moim przypadku.
PL

o prostu dodaj informacje, Kodi, które nie mogą odtwarzać 4K na telewizorze 4K (KODI zawsze zostanie zredukowany do FullHD, patrz konfiguracja wideo i kalibracja).
EN: Just add information, Kodi that
can not play 4K on 4K television (KODI will always be reduced to FullHD, look videoSetup and calibration).
Również jestem tym posiadaczem P60, który kolejny raz by tego nie kupił. Oczywiście ze względu na soft, który stwarza problemy, nie są jak dla mnie one duże, ale są i denerwują. W Androidzie 8 przede wszystkim brak obsługi dysków w systemie NTFS przez aplikacje typu VLC oraz MxPlayer.
Gdybym teraz stał przed wyborem zakupu TV to byłby to Samsung z matrycą 100Hz.
PL: Nikt nie zmusza Cię do instalacji "Androida 8", możesz wrócić do starszego Androida. Porównywanie Samsun jest głupie, samsung ma również błędy SW, a cena jest trochę inna ... (Nie wiem o błędach Samsunga, ponieważ nie masz telewizora). 50/100 Hz musi być porównywane, w Europie nie jest nadawana z częstotliwością 50 Hz, o ile wiem (nie jestem teraz w 100% pewna), więc prawdopodobnie nic byście nie dostali.
EN:No one forces you to install "Android 8", you can go back to older Android. Comparing Samsun is stupid, samsung also has SW bugs, and the price is a little bit elsewhere ... (I do not know about Samsung errors because you do not have a TV). 50/100 Hz needs to be compared, in Europe is not broadcast at 50Hz as far as I know (I'm not 100% sure now), so you probably would not have gotten anything.
-----------
EN

lease keep your patience, the manufacturer's attempt to correct the errors exists. As someone wrote, the next update will be soon. I personally hope to repair Kodi, NTFS, or HDR enhancements (which I think improved in version 499 but I'm not sure now, I use v495).
PL

rosimy o cierpliwość, próba naprawienia błędów przez producenta istnieje. Jak ktoś napisał, następna aktualizacja będzie wkrótce. Osobiście mam nadzieję, że uda mi się naprawić ulepszenia Kodi, NTFS lub HDR (co, jak sądzę, poprawiło się w wersji 499, ale nie jestem teraz pewien, używam v495).
Przepraszam za złe tłumaczenie / I apologize for the bad translation
--------
Edit1: ExFAT could also be the next update.
Edit1: ExFAT może być również kolejną aktualizacją.