Mam to samoDziś sprawdziłem aplikację HBO GO ze sklepu play i znowu komunikat:
"Nie można odtworzyć tej pozycji, spróbuj jeszcze raz.(5.1)"
Czy ktoś wie jak pozbyć się tego problemu?
Mam to samoDziś sprawdziłem aplikację HBO GO ze sklepu play i znowu komunikat:
"Nie można odtworzyć tej pozycji, spróbuj jeszcze raz.(5.1)"
Czy ktoś wie jak pozbyć się tego problemu?
A u mnie działa.... i gdzie tu logika?Mam to samo
Prawdopodobnie mamy różne wersje androida. Ci co im działa - prośbą o podanie numeru wersji zainstalowanego androida.A u mnie działa.... i gdzie tu logika?
Sprostowanie, już nie działa v475 and 8Prawdopodobnie mamy różne wersje androida. Ci co im działa - prośbą o podanie numeru wersji zainstalowanego androida.
W takim razie czy komuś działa i jeśli tak, to na jakiej wersji androida?Sprostowanie, już nie działa v475 and 8
W takim razie czy komuś działa i jeśli tak, to na jakiej wersji androida?
musisz użyć V369 do obniżenia wersjiPrzepraszam, że przeszkadzam w sobotę, ale czy ktoś mógłby mi napisać jak wrócić z v475 na android7, który soft powinienem najpierw załadować?
Dzięki za pomocmusisz użyć V369 do obniżenia wersji
Inviato dal mio Redmi 5 Plus utilizzando Tapatalk
To wina softu, tu masz wszystkie dotychczasowe wersję do pobrania :Cześc mam tcl z softem ntg46, od pewnego czasu Tv włącza się w nocy, to problem z softem czy zgłąszać na reklamację?
Jak soft to proszę o podesłanie linka do nowszego na PW
Z góry dzięki
Da się, ja zainstalowałem chrom. Skopiowałem z telefonu plik APP (z beckapu) i wrzucilem na TV.Czy da się zainstalować inną przeglądarkę internetową niż T-browser?
zainstaluj ze sklepu X-plore PlayA w jaki sposób bo pobralem Google chrome.apk i wrzuciłem na dysk zewnętrzny ale mi nie widzi tego pliku
Ok już sobie poradziłem tylko nie wyświetla mi się w aplikacjach ani na ekranie głównym tylko muszę wchodzić w ustawienia--->aplikacje---> Google chrome i otwórz