Dziękuję tcl za naprawienie moich problemów, ale wciąż jeden poważny problem dla mnie nie został naprawiony w v346.
Pierwsze uruchomienie po instalacji Mam duży problem, że kolory wyświetlane w telewizji są trochę w rodzaju czerwonawe, to zrobiłem reset nvm i przywróciłem ustawienia fabryczne następnego rozruchu jest w porządku jak zwykle
Problemy rozwiązane dla mnie:
1. Aplikacja YouTube działa płynnie jak w wersji v173 android 6.0

nie ma problemu z odtwarzaniem wideo. Bez uderzenia i bez klatek spada.
2. Problem zdalnej naprawy Bluetooth zniknął, minęły trzy dni, a pilot Bluetooth nie poprosił mnie o sparowanie.
3. Kwestia czasu wirowania jest dostępna, ale jest naprawiona w pewnym obejściu. Które wspomniałem w poprzednim poście.
Napotykane przeze mnie problemy:
1. Problem, który chciałbym rozwiązać, to problemy z dekodowaniem dźwięków ac3 / dd + (Dolby digital plus sound) z urządzeń hdmi
Za każdym razem, kiedy używam oglądać TV / media z zewnętrznego urządzenia hdmi jak set-top box / laptop przez kabel hdmi.
Jeśli po raz pierwszy wyprowadzi dźwięk Dolby digital plus, telewizor nie będzie dekodować i wygeneruje statyczne szumy, a dźwięk jest zniekształcony w 99%, a nawet nie będzie w stanie zrozumieć, co mówi, jeśli ponownie otworzę plik odtwarzania, zostanie on rozwiązany dla tej sesji .. Muszę to robić za każdym razem, kiedy przełączam wejścia hdmi i za każdym razem, gdy włączyłem telewizor.
2. Wyszukiwanie głosowe, które znalazłem nie jest dokładne, nie wiem, co jest nie tak

, jakiś problem z moim fizycznym pilotem?
Nadal chcę wiedzieć kilka pytań na temat trybu PIP, widzę tryb PIP w aplikacji kanałów na żywo Google, ale nie w natywnej aplikacji tcl

, czy to przypadek dla wszystkich?
Chciałem wiedzieć, czy ten telewizor dostaje asystenta Google,
Słyszałem, że Tcl chce dać pierwsze wideo z tego serialu ?, czy są jakieś plany na to?
Jestem z Indii i nie znam polskiego

, więc wybacz mi błędy w tłumaczeniu. Mam nadzieję, że rozumiesz, co chciałem powiedzieć. Tutaj w Indiach nie przesyłają aktualizacji i pozostaje w v143

, nie chcę, aby mój telewizor był przestarzały. Kontaktowałem się z Tcl wielokrotnie o problemie dekodowania dźwięku, Oni nigdy nie reagują dobrze. Jeśli słuchają, to nie naprawdę miałby szansę przyjść na to forum i porozmawiać.