To nie jest tak że nie szukałem. Otóż swego czasu, dużo tego czasu poświęcałem na to, aby znaleźć tu rozwiazanie. I szczerze mówiąc, czytając posty ludzi którzy po apdejtach raportowali kolejne problemy, przy słabym rozwiązaniu poprzednich, to odechciewało mi się w ogóle zabierać do tego aptejtowania tylko po to, aby np. za chwilę, rozpaczliwie szukać metody powrotu do poprzedniej, czy którejś tam wersji.
Natomiast myślę że trochę źle mnie rozumiesz. Otóż dla mnie nie jest istotne, czy czegoś używam czy nie. Mianowicie uważam, że jeżeli coś kupiłem i posiadam, to to ma po prostu działać. Nie muszę tego używać, ale chcę mieć świadomość, że mam w pełni sprawny i funkcjonalny sprzęt. Taki mój "bzik" nawiasem mówiąc bardzo praktyczny życiowo. Polecam.
Więc owszem, podałeś mi jakieś rozwiązanie. Dziękuję Ci bardzo. Jednak nie do końca satysfakcjonuje mnie rozwiązanie typu "jak będziesz miał szczęście, to będzie ci działać" Szczęścia w życiu zasadniczo nie mam, więc i w tym przypadku zapewne bym nie miał.
Reasumując z tego co tu widzę, to generalnie nic się w temacie nie zmieniło. Problemy z tym TV jak były, tak są dalej. Jeszcze raz dziękuję za zainteresowanie i pozdrawiam.