A skąd można pobrać soft 369, bo po aktualizacji mam to samo co Wojtek84.
Z góry dzięki
Ogarnij się trochę. Odrobinę inwencji, zajrzeć do początkowych wątków w tej samej grupie tematów...
Albo
Proste nie ?
Jest to mój 500 post i zamierzam ograniczyć zaglądanie na forum.
Polubiłem to forum za dużo informacji. Wiele się nauczyłem i starałem się podzielić na forum.
Moje główne zalecenia do wszystkich, nie tylko do autora tego pytania:
- :szukaj: szukaj, większość informacji już tu jest. Poświęć własny czas na szukanie a nie czekaj na na to, że ktoś znajdzie za Ciebie, albo poda po raz x-dziesiąty tą samą informację
-

jak nie znajdziesz to podaj dokładnie co zrobiłeś i/lub jakie są objawy. Kula-zgadula słabo pomaga jak nie wiadomo co autor miał na myśli...
- :blagam: Pytania powinny by możliwie precyzyjne, np. Czy wszystko działa w nowym sofcie.... hmmm czy ktokolwiek sprawdza WSZYSTKO w sofcie? Mam wrażenie, że nawet autorzy i wykwalifikowani testerzy nie potrafią WSZYSTKIEGO sprawdzić. Jak zapytasz: czy działa wifi/Amazon/... - to jest szansa na odpowiedź.
-

trochę szacunku do pomagających - nawet jeśli odpowiedź jest niepełna, podpowiada alternatywne rozwiązania lub zawiera nieprecyzyjne informacje.
Mam telewizor produkowany przez TCL i jestem zadowolony.
Prawdopodobnie pomaga mi moja smykałka do zagadnień technicznych i chyba niewygórowane wymagania. Zdaję sobie, że każdy soft zawiera błędy. A telewizor jest wart swojej ceny.
pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów i właścicieli forum