Nie ma w Polsce wyłączności na sprzedaż. Nie znam takich marek.
Ale składany nasze uwagi do źródła.
Nie ma w Polsce wyłączności na sprzedaż. Nie znam takich marek.
Ale składany nasze uwagi do źródła.
To złóżmy jeszcze wniosek o naprawę HBO Go przez chromcasta obecnie na sofcie 353 ani z telefonu ani z laptopa apka nie działa. Uruchamia się wyskakuje komunikat błąd odtwarzania po czym TV przechodzi do ostatniego źródła sygnału, mało tego w moim wypadku gdy próbuję odtworzyć materiał z laptopa w którym głośność ustawiona jest na max, TV również ustawia głośność max mimo iż na stałe podłączone mam kino domowe a dźwięk z TV wyciszony jest do zera.
Jeśli ktoś ma pomysł jak oglądać HBO na TCL bez podłączania HDMi będę wdzięczny za podzielenie się wiedzą. No i pytanie do ludzi którzy zostali na andku 6 jak spraw ma się w przypadku tej wersji systemu
Działa na Vavoo .
To złóżmy jeszcze wniosek o naprawę HBO Go przez chromcasta obecnie na sofcie 353 ani z telefonu ani z laptopa apka nie działa. Uruchamia się wyskakuje komunikat błąd odtwarzania po czym TV przechodzi do ostatniego źródła sygnału, mało tego w moim wypadku gdy próbuję odtworzyć materiał z laptopa w którym głośność ustawiona jest na max, TV również ustawia głośność max mimo iż na stałe podłączone mam kino domowe a dźwięk z TV wyciszony jest do zera.
Jeśli ktoś ma pomysł jak oglądać HBO na TCL bez podłączania HDMi będę wdzięczny za podzielenie się wiedzą. No i pytanie do ludzi którzy zostali na andku 6 jak spraw ma się w przypadku tej wersji systemu
Zainstaluj tą apkę
https://m.apkpure.com/pl/hbo-go/eu.hbogo.android
To apka na telefon i potrzebna jest apka do obracania, np. ta
https://m.apkpure.com/pl/control-screen-rotation/ahapps.controlthescreenorientation
Całkiem nieźle to dział
Też bym do niego wrócił, ale obawiam się że i tak się zaktualizuje do androida 7. Jedyny sposób blokady to chyba zablokowanie domeny TLC, gdzieś to było wcześniej napisane, lecz nie wszystkie routery takie coś obsługują. Testowałeś może wersję 184?
Telewizor 65C7026 - czy jest jakaś opcja żeby telewizor po ponownym włączeniu pamiętał ustawienia obrazu?Ustawiam sobie tryb film, zmieniam jakieś opcje w gdy ponownie go włącze zawsze jest w trybie "Dynamicznym"
Też tak miałem przy którymś sofcie tylko u mnie przełączał się na "Naturalny". Z tego co pamiętam to pomogło wyłączenie "zastosuj do wszystkich "źródeł" w zaawansowanych opcjach obrazu.Telewizor 65C7026 - czy jest jakaś opcja żeby telewizor po ponownym włączeniu pamiętał ustawienia obrazu?Ustawiam sobie tryb film, zmieniam jakieś opcje w gdy ponownie go włącze zawsze jest w trybie "Dynamicznym"
Jest już nowy soft, właśnie testujemy.
Ma być z Google Assistant i będziesz teraz mógł naprawdę oczarować domowników co może Twój telewizor.