lukzak2298
Member
O japier... poważnie??? Aż takie problemy? Czy jest jakaś propozycja konkurencyjnego 55 cali która oferuje coś porównywalnego w jakości obrazu ale nie jest TCLem (oczywiście mówimy ty o okolicach 3000zł)?
podobno c7026 ma GŁOSNIKI JBL takie same jak c7006, tak mi powiedziano w media expert.
za tv 65 cali tcl c7026 musiałbym zapłacić 4750zł z pilotem głosowym za darmo.
Brać czy czekać do marca na d66 ?, ale czy kupie nawet w podobnej cenie.
CZY HDR w tym c7026 będzie widoczny na ps4 ?
Nie prawda. Bo się różnią:
https://www.displayspecifications.com/en/comparison/63bd2d4f2
TCL 55C7006 kosztuje 2999 zł
Z kalibracją profesjonalną gratis
z Pilotem do obsługi głosowej gratis
Dostawa gratis
Uchwyt gratis.
Mamy też już nowy poprawiony Soft i wgrywamy go oraz wtyczki Kodi.
Może od końca - HDR będzie prawie zerowy bo tv ma za niską max. jasność. Porównaj sobie ten tv z podobną technicznie konkurencją, dasz radę kupić w takiej samej cenie? Raczej wątpię, niestety trzeba już zauważalnie dorzucić kasy, stąd albo liczysz się z tym że nie wszystko jest super-pięknie-ładnie albo mówi się trudno i płacisz. Nie ma nic za darmo. Czy czekać na kolejną serię - wg mnie nie ma sensu. Jesteś pewien że będzie w marcu? A może przesunie się premiera na czerwiec? W dystrybucji w pl będzie w październiku... a na koniec okaże się, że zje*@#$% androida najnowszego i musisz czekać na poprawki, które będą już lada chwila, za momencik. W C70 wisz co bierzesz, wątek ma 250 stron sporo osób, POSIADACZY tv wypowiedziało się o nim i z pewnością opinię można sobie wyrobić.
Ja mam 49 cali, jestem zadowolony, w tej cenie nic lepszego nie było. Wieczorami oglądamy z żoną i w (_!_) mamy czy siedzi tam matryca od samsunga, czy od china coś tam czy od rubina. Ogląda się przyjemnie. Jak ktoś lubuje się w cyferkach, androidach 8.3 z konieczną aktualizacją do 8,42 to może kupować tv w nieskończoność![]()