Ma ktos linki z softami do 55ep680? Na tv mam chyba 252 a tu ktoś instalował nowsze. Chodzi mi tez o i fo co wnoszą
Masz rację nie szukałem w ustawieniach androida tylko w menu TV. W androidzie faktycznie znalazłem funkcję "wygaszacz ekranu". Mówiąc szczerze liczyłem że będzie tam np. wyłączanie o stałej porze (stary LG posiadał taką funkcję) - rozwiązało by mój problem bo TV kupiłem dla seniorki rodu . Teraz muszę wykombinować jak wytłumaczyć mojej już leciwej matuli jak wejść w to menu i ustawić wyłączanie np za 2h, co nie będzie łatwym zadaniem. Zachciało mi się rewolucji internetowej żeby rodziców w domu zatrzymać . Wielkie dzięki za pomoc.To co napisałeś to chyba w Menu a nie Ustawienia.
Na stronie startowej android przejść na gwiazdko-trybik (w górnej części po prawej stronie) strzałkami itd.
Jeśli dobrze rozumiem, to problem rozwiązałoby smart gniazdko/wtyczka z harmonogramem?Masz rację nie szukałem w ustawieniach androida tylko w menu TV. W androidzie faktycznie znalazłem funkcję "wygaszacz ekranu". Mówiąc szczerze liczyłem że będzie tam np. wyłączanie o stałej porze (stary LG posiadał taką funkcję) - rozwiązało by mój problem bo TV kupiłem dla seniorki rodu . Teraz muszę wykombinować jak wytłumaczyć mojej już leciwej matuli jak wejść w to menu i ustawić wyłączanie np za 2h, co nie będzie łatwym zadaniem. Zachciało mi się rewolucji internetowej żeby rodziców w domu zatrzymać . Wielkie dzięki za pomoc.
A znasz taką co daje tryb zegara wylaczajacego w sposób typu naciśnięcie przycisku na pilocie?Jeśli dobrze rozumiem, to problem rozwiązałoby smart gniazdko/wtyczka z harmonogramem?