U mnie na v432 też są dziury na Prime video, a na canal+ wszystkie kafelki szare. Jak ten problem rozwiązać dajcie znać
Ponowna instalacja raczej nie przyniesie skutku robiłem to 4 razy i ściągałem plik img kilka razy. Kafelki wciąż są szare.
Dletego masz puste kafelki
aplikacja pokazuje w proponawanych to co zaznaczasz w Twoje usługi. Jako że jest spierdzielone to działać nie będzie bo mamy error loading.
I tak i nie, bo problem z "Twoje usługi" już rozwiązałem, zaznaczyłem Prime w tej opcji, a I tak mam szare kafelki. Za to rozwiązałem problem pilota. Okazało się że asystent głosowy nie działa z powodu podpiętej do portu USB klawiatury BT, po jej odpięciu śmiga jak miło. Prawdopodobnie system chciał pobrać dane głosowe z tej czujki klawiatury zamiast z wbudowanego BT.
U mnie ruszyło Tomek. Na stronie głównej Google TV na samym dole jest link do subskrypcji. Wszedłem stamtąd i włączyłem Prime. Od tej pory już pokazuje normalnie. Nawet link w ustawieniach też już działa.
Dziękuję za informację, niestety u mnie to nie pomogło, mam wybrany Prime w subskrypcji, tak jak pisałeś i kafle wciąż szare. Podejrzewam że za jakiś czas to zaskoczy bo to ewidentnie błąd tej wersji i wiele osób ma to na start.
U mnie też się pojawiły szare kafelki w Prime [emoji24]
Czy można zmienić region czy trzeba zrobić gęste i od nowa wszystko instalować ?
Tak na 99% reinstalacja ci nic nie da no ale może będziesz w tym szczęśliwym 1%, ja nie byłem i to 4 razy.
Panowie da ktoś link do najnowszej wersji gtv z plikiem img? Mam v083 i chce od razu przeskoczyć
Właśnie tak zrobiłem z v083 na v440 i żałuję tego ruchu, masz jeszcze szansę ściągnąć dedykowany i mniej kłopotliwy IMG że starszą wersją Google TV.