kamil.soul
New member
W dniu dzisiejszym TV sam się zaktualizował do wersji v418
Najnowszy to 432 OTA i 440 IMGA miałeś oryginalny Google czy wgrywałeś. Bo ja wgrywałem i 414 to najnowszy jaki jest.
Wysłane z mojego SM-G780G przy użyciu Tapatalka
Tak btw. Czujecie jakoś różnice przy dźwięku z Atmos i bez? Bo ja mam wrażenie że to bardziej marketing niż działająca funkcja. Wiadomo, nie spodziewam się efektu kina, ale w sumie to wgl nie czuje różnicy...może tv jest za blisko ściany albo ja siedzę za blisko tv sam nie wiemKupiłem juz z GTV v413. Tak, zmiany widzę, nigdzie nie odpala mi się Atmos... TV rozpoznaje, pojawią się logo atmos na ekranie jak zawsze, ale do belki nie dociera jako atmos a jako Dolby surrond DD... na 100% owa aktualizacja uwaliła to. Nie mam pojęcia jak to uruchomić. Netflix, HBO, filmy z dysku zewnętrznego, wszędzie to samo i brak Atmosa :/
Jakieś zauważalne zmiany między 432 a 440? warto wrzucać?
U mnie też się pojawiły szare kafelki w Prime [emoji24]
Czy można zmienić region czy trzeba zrobić gęste i od nowa wszystko instalować ?
W HBO nadal nie mam DA.
Nie mam podłączonego TV do kina domowego, próbuje odpalić DA na TV.
Wybieram oryginalną ścieżkę i nic ...
Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka
po instalacji potwierdzam działa DA na HBOMax i nawet kafelki wyświetla z HBO wcześniej nie było.Zainstaluj najnowszą wersję hbo max i będzie dolby atmos
https://www.apkmirror.com/apk/warne...ax-stream-hbo-tv-movies-more-52-25-0-release/
ja ze sklepu miałem wersję starszą 52.20 Mój softTV V440 IMGwersja hbo max ze sklepu google jest dokładnie taka sama 52.25.0, więc ciekawe to że ze sklepowej nie działa a inku tak...
wersja hbo max ze sklepu google jest dokładnie taka sama 52.25.0, więc ciekawe to że ze sklepowej nie działa a inku tak...
Witam
Może mi ktoś powiedzieć dlaczego w TCL 65C825 nie działa w pełni system CEC ? Może ktoś ma jakieś doświadczenie.
Dokładnie w sklepie nie ma nowszej wersji tylko 52.20bo w sklepie jest starsza wersja