Podeślij swoje ustawienia, będziemy wdzięczni [emoji481]Ja po wyjęciu z pudła 3 dni temu, od razu miałem system od google. System kazał właczyc Google Home na smartfonie i cała konfiguracja przebiegała z poziomu smartphona. Po skonfigurowaniu wskoczyła mi jeszcze jakaś aktualizacja. Dla mnie TV pierwsza klasa. trzeba tylko poustawiać obraz w zakładce Ruch, bo duze szybkie obiekty szarpie i robi się aureola w niektórych przypadkach na krawędziach obiektów. Ale idzie to wyeliminować niemalże do minimum. Kontrast, lokalne wygaszanie to bajka. Nie ma mowy o nawet najmniejszym cloudingu który miałem w poprzednim 65" Sony.
Sorki ze tak długo. Redukcja rozmazania ustawione max 3.Migotania na połowę. Po drugie to zauwazyłem ze po zmianie kabla hdmi na lepszy, to szarpanie chyba ustało na tyle ze jest mało zauwazalne nawet jak redukcje rozmazania mam na max.Gdybyś mógł zrobić zrzuty ekranu swoich ustawień Chodzi mi o temat ruchu i paramterów obrazu.
v414 000034tak, czy możesz opublikować wersję oprogramowania.
Sorki ze tak długo. Redukcja rozmazania ustawione max 3.Migotania na połowę. Po drugie to zauwazyłem ze po zmianie kabla hdmi na lepszy, to szarpanie chyba ustało na tyle ze jest mało zauwazalne nawet jak redukcje rozmazania mam na max.
Nic dziwnego, PS5 nie obsługuje Dolby Vision.Jak oglądam netflix to automatycznie mi się ustawia dolby vision i jest też opcja dolby vision gra ale grając na ps5 nie mogę tego ustawić hmmm
Nic dziwnego, PS5 nie obsługuje Dolby Vision.
v414 000034