Dziwne, że nie ma rekomendacji Netflixa albo nie potrafię tego ustawić.
Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka
Oglądając polsat go czasem tv tak jakby się zawiesił i trzeba go odłączyć z prądu ciekawe co może być?
Kiepskie jest to przekopywanie się przez ustawienia, żeby włączyć lub wyłączyć tryb sportowy czy gier. Sam system też jakby wolniej chodzi, ustawienia TV mniej intuicyjne. Nie rozumiem też, dlaczego pozbawili funkcjonalności przycisk szybkiego menu, który jest teraz wogóle nieaktywny. Powinny być tam wspomniane tryby i szybkie ustawienia trybu obrazu i dźwięku. Na prezentacji CES chwalili się trybem Game Master Pro, którego ustawienia pokazywały się po dłuższym przytrzymaniu tego przycisku, póki co nic takiego nie wprowadzili.
Strona główna Google TV jak dla mnie na minus w stosunku do Android 11, choć może to kwestia przyzwyczajenia.
Na plus, coś na pewno poprawili w algorytmach strefowego wygaszania i ogólnie jakości obrazu. To dla mnie jedyna korzyść z aktualizacji, resztą bardziej odpowiadała mi na Androidzie.
Sorki ze tak długo. Redukcja rozmazania ustawione max 3.Migotania na połowę. Po drugie to zauwazyłem ze po zmianie kabla hdmi na lepszy, to szarpanie chyba ustało na tyle ze jest mało zauwazalne nawet jak redukcje rozmazania mam na max.
Ja bym kupił, bo dużo korzystam z TV w jasnym, słonecznym pomieszczeniu i OLED by się u mnie nie sprawdził. Na ten TV można psioczyć, że strefowe wygaszanie nie do końca prawidłowo działa, a to że z oprogramowaniem coś nie tak, czy 4K/120 Hz wybrakowane... Ale prawda jest taka, że ciężko dostać coś z lepszym stosunkiem jakość/cena. HDR świetny, jasność wyborna, gry na PS5 prezentują się pięknie, dźwięk zdecydowanie ponadprzeciętny...Warto sobie nim zawracać głowę czy lepiej poszukać coś innego? Ktoś się orientuję czy gdzieś w Krakowie go mogę zobaczyć?
Ja bym kupił, bo dużo korzystam z TV w jasnym, słonecznym pomieszczeniu i OLED by się u mnie nie sprawdził. Na ten TV można psioczyć, że strefowe wygaszanie nie do końca prawidłowo działa, a to że z oprogramowaniem coś nie tak, czy 4K/120 Hz wybrakowane... Ale prawda jest taka, że ciężko dostać coś z lepszym stosunkiem jakość/cena. HDR świetny, jasność wyborna, gry na PS5 prezentują się pięknie, dźwięk zdecydowanie ponadprzeciętny...
Czy po aktualizacji do Google TV jest aplikacja UPC TV Go? Ewentualnie czy w tym TV można castować z telefonu bezpośrednio na TV bez dodatkowych przystawek np Google Chromcast?
Na jakich ustawieniach grasz?
To znaczy? Tryb gry załącza się automatycznie, nic w nim nie zmieniałem, a wszystkie "polepszacze" ustawione na niski, lub całkiem wyłączony.