deejayx
New member
TCL 65c825 czy SONY XR65X90JAEP? Panowie różnica 900 zł na korzyść Sony. Co polecicie bo muszę zamówić dzisiaj.
Ten Soniak nie jest zły, ale do TCL-a nie ma podjazdu a VRR na Sony nie działa.
TCL 65c825 czy SONY XR65X90JAEP? Panowie różnica 900 zł na korzyść Sony. Co polecicie bo muszę zamówić dzisiaj.
Czy soundbar faktycznie ogarnia Dolby Atmos, oczywiście na miarę swoich możliwości[emoji16]
Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka
Czy jest sens aktualizowac soft jesli poprzedni dziala dobrze? Przez aktualizacje online nie moge(ponoc jest najnowsza wersja),ponizej zapodaje jaki mam
https://zapodaj.net/cf580d372451a.jpg.html
Ps. Ooo Panie,dziwnie zdjecie weszlo na serwer
Wybrałem TCL chociaż Sony XR-65X90J wychodził 900 zł taniej. Jutro będzie. Mam nadzieję że się nie zawiodę.
panowie szybkie pytanie, Netflix, film Zemsta Rewolwerowca, 2h06:36 jest scena pokazująca drewniane krzyże, napisy na tych krzyżach migoczą, mrugają nie wiem jak to dokładnie określić, czy u was jest tak samo? Co to za efekt? wiecie jak się tego pozbyć? wydaje mi się że jest to związanie z odświeżaniem, czy to wina netflix-a czy tv?
To samo, nie bierz tego do głowy, tak nakręcona scena, ciesz się filmem
Wiesz nowy telewizor to przy okazji oglądania filmu patrzę czy wszystko w obrazie jest okej, Chciałbym się dowiedzieć tylko czy to jest wina telewizora czy netfliksa..
Kiedyś był taki eksperyment. Grupie ludzi kazano skłamać za pieniądze.
Połowie z nich oferowano sporą gotówkę, a połowie po symbolicznej kwocie.
Odsetek kłamiących w obu grupach był podobny.
Różnica była jednak w podejściu do tego kłamstwa.
Ci co dostali symboliczne kwoty sami sobie później wmawiali że to co mówili w sumie było prawdą.
Wiesz nowy telewizor to przy okazji oglądania filmu patrzę czy wszystko w obrazie jest okej, Chciałbym się dowiedzieć tylko czy to jest wina telewizora czy netfliksa..
Ciekawa i interesująca teoria ale co ma wspólnego z tym tematem ?
Panowie, pół dnia z TCL za mną. ktoś wcześniej pisał, że vrr nie działa w trybie 120klatek na Xbox series x. Syn pykał w fortnita w trybie 120 klatek z włączonym vrr i wszystko śmiga.