nikt ci nie podszepł, że NORMALNIE, to zdjęcia robi się w poziomie??? Taką mamy fizjologię jakby cy cóś
Moje pierwsze spostrzeżenia po dwóch dniach, soft v78, zacinało mi się youtube w 4k teledyski, netflix wyskoczył błąd tvq-pb-101. Po wyłączeniu tv, tym z przytrzymaniem power, mimo wcześniejszego ustawienia obrazu na film, telewizor włącza się na standard. Problem z hdmi-cec, w połowie, gdy wyłączam dekoder tv się nie wyłącza, ale jak mam wszystko wyłączone i włączę dekoder to tv się włącza...
Kurcze dwa dni mam tv i takie kwiatki... Może wgrać inny soft, tylko który....?
Na tej stronie nowi członkowie lub nowi użytkownicy ?
Już wiem, jeśli chcemy wejść w tryb ekspercki to tryb inteligentne ustawienia musi być wyłączony.
Jak widać są, choćby kolega poniżej ale też można sprawdzić po dacie meldunku.
Z drugiej strony zastanawiam sie why ?
Rozsądne, jeśli chcemy by AI zmieniało coś w locie, które pewnie operuje na profilu defaultowych ustawień, to nie powinniśmy móc zmienić bazy na której jego praca sie opiera. Myślę że to całe AI to tak naprawdę algorytm z szablonami który w locie porównuje to co zna z tym co aktualnie przetwarza procesor obrazu i ewentualnie w locie wpływa na jego przetwarzanie.
Na tej stronie nowi członkowie lub nowi użytkownicy ?
Czy ten telewizor posiada funkcje "wyłącz obraz" by np. słuchać Spotify bez opcji świecącego się niepotrzebnie ekranu?
Obecnie mój Sony 65xe8505 posiada taka opcje.