Witam i co warto instalować v414?
Jedyne co mnie denerwuje(ale było to tez obecne na poprzednim sofce), to przycinanie na filmach netflixa, takie jakby klatkowanie co jakiś czas.
Całe reszta na plus![]()
Pytam ponieważ mam jeszcze v0.83 i netflix mi akurat bardzo dobrze działa ale np polsat go jak żona włączy serial to tv potrafi się wył i trzeba go z prądu odłączyć i mnie zastanawia czy nowszy soft może to wyeliminować.
Na nowym sofcie znikł mi ten problem
Powiedz, że to jest właśnie zielona technologia [emoji16]Na 414 nie znikł,potrafi jeszcze sir zrobić ekran caly zielony i nie reaguję,trzeba z prądu wyłączyć,żona chce mnie zabic bo kupiłem tv za ponad 4k który sie wylacza..
Wygaszanie jest tragiczne. Jeśli skorzystasz z tego czym się tv szczyci czyli lokalnego wygaszania. Katy wg mnie są całkiem ok. Dźwięk super. I wszechobecne problemy z softem. A tcl aktualizację ma gdzieś. Chyba że sobie ściągniesz z netu. Ale wtedy zapomnij o gwarancji. Pytałem na infolinii. Ja mam problem z vrr. Pojechał tv do serwisu. Dostałem tel czy wiem że ta funkcja jest tylko do gierWitam, proszę o wasze wrażenia na temat tego telewizora. Rozważam zakup tego modelu TCL 65C825 oraz Samsunga QE65QN91A.
Oba w podobnej cenie.
Jak w TCL przedstawia się wygaszanie w ciemnych miejscach ?
Jak z kątami widzenia ?
A może Oled OLED65B13LA TV jest tańczy od wymienionych a za ta cenę kupić ubezpieczenie ?. Boję cię tylko ze coś się wypali lub zostanie powidok.
MediaExpert sprzedaje już z zainstalowanym GTV - przyjeżdżają w innych kartonach koloru brązowego. Info ze sklepu (byłem osobiście) ze środy 23 marca. Także nie bardzo rozumiem, dlaczego miałbyś tracić gwarancję.Wygaszanie jest tragiczne. Jeśli skorzystasz z tego czym się tv szczyci czyli lokalnego wygaszania. Katy wg mnie są całkiem ok. Dźwięk super. I wszechobecne problemy z softem. A tcl aktualizację ma gdzieś. Chyba że sobie ściągniesz z netu. Ale wtedy zapomnij o gwarancji. Pytałem na infolinii. Ja mam problem z vrr. Pojechał tv do serwisu. Dostałem tel czy wiem że ta funkcja jest tylko do gierakurat właśnie po to kupiłem ten tv. Prosili o filmik z nagranym problemem bo nie posiadają konsoli żeby to spr. Także już wiem jak problem zostanie rozwiązany.