TCL Mini-LED 65C825 - test, recenzja - czyli nadchodzi pogromca Oled TV ? Co jest prawdą a co mitem !

Dilo81

Member
Gwoli ścisłości, to Samsung idzie w swoje QDOLED, a nie same OLED. No i trochę bym się wstrzymał z tą ekscytacją, bo póki co nie ogłosili oficjalnie żadnego modelu z tą technologią na ten rok, a wedle plotek produkcja tych matryc napotyka problemy i jest póki co bardzo nieefektywna. Ceny przez pierwszych kilka lat też pewnie będą zaporowe.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Informacje mówią , że Samsung będzie produkować też normalne Oled TV.
QD Oled na razie przesuwają na koniec roku.

Gorbi

Member
Też tak macie, że TV sam się włącza i pokazuje z odliczaniem do uśpienia [emoji849]

Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka

Agrisz

New member
Też tak macie, że TV sam się włącza i pokazuje z odliczaniem do uśpienia [emoji849]

Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka

Nieee,a nie szperales gdzies w opcjach z automatycznym wylaczaniem ? Moj hands free voice control padł..z przyciskiem na pilocie dziala normalnie,ale na komende ok google nie reaguje.szkoda bo pierwszego dnia po wgraniu v414 dzialal swietnie,przelaczal kanaly w tv itd.jakies sugestie ?

luka80

New member
Nieee,a nie szperales gdzies w opcjach z automatycznym wylaczaniem ? Moj hands free voice control padł..z przyciskiem na pilocie dziala normalnie,ale na komende ok google nie reaguje.szkoda bo pierwszego dnia po wgraniu v414 dzialal swietnie,przelaczal kanaly w tv itd.jakies sugestie ?
u mnie to samo, działo przez tydzień i po wyłączeniu z gniazdka przestał działać

Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka

Adresik84

Member
Hehe źle używacie tv powinien chodzić 24h :D paranoja z tym softem i tyle.

Poranne uruchomienie po nocy. Zero reakcji dopiero wtyczka wyleciała z kontaktu. Ot mój kochany tcl za 5 tys.

Ostatnia edycja:

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Każdy telewizor to tylko sprzęt - Sony i Panasonic , również !
Nie znam w historii żadnej firmy w której telewizory się nie psują !

Wszystko chodzi super. Lokalne wygaszanie, i vrr w Xbox sx? Asystent działa bez pilota kiedy język menu jest pl? Nie wyłącza się sam z siebie?

Lokalne wygaszanie jest ok po update do GoogleTV
VRR działa jest normalnie włączony i ekran już nie gaśnie jak to było na AndroidTV, napotkałem tylko problem w grze Dungeon Defenders II, gdzie muszę wyłączyć VRR, żeby grać inaczej jest czarny ekran.
Asystent głosowy działa bez problemu po polsku bez pilota
Nigdy mi się TV sam nie wyłączył, a czasami jest odpalony po parę godzin dziennie.

Uti89

New member
Wszystko chodzi super. Lokalne wygaszanie, i vrr w Xbox sx? Asystent działa bez pilota kiedy język menu jest pl? Nie wyłącza się sam z siebie?

Gram na ps5. Nie wyłącza się sam asystent działa choć rzadko z tego korzystam. I 120hz w grze coś pięknego o dolby vision na netflixie nie wspomnę więc ja nie narzekam na tv:smile:

Morison6

New member
Panowie mam pytanie, po aktualizacji do Google Tv, nadal Wam rwie/gubi klatki na materiale netflix z dolby vision, czy problem ten został usunięty

Do góry