Słabo ? to krok wstecz i tragedia, za sam ten fakt nie powinien dostać EISA. Dwa porty USB 2.0 i 3.0 to absolutny standard w TV za ponad 4tys.
Na USB 2.0 mam podłączony przedłużacz -dla wygodnego podłączania np.Pendrive, a na 3.0 SSD do nagrywania kanałów i timeschift.
Powinien również mieć 2 tunery umożliwiające oglądanie i nagrywanie.
Nagrody należy traktować z przymrużeniem oka, szczególnie właśnie EISA. Kiedyś przywiązywałem baaardzo dużą uwagę, sugerowałem się w swoich wyborach głównie właśnie EISA - wszak europejskie itd.. :/ Niestety w wielu przypadkach ochy i achy nie pokrywały się z rzeczywistością (głównie mówię teraz o sprzęcie audio, również o KD). Ale, wracając, faktycznie 1 port uSB, to nawet nie minimum, to żart. Uważam, że 3 porty byłoby ok - zawsze jeden wolny, zapasowy na np. jakiś chwilowy gwizdek zapodany od przychodzącego gościa, który można włożyć i coś na szybko oglądnąć - wskazany.
Powrócę jeszcze do mojego pytania z prośbą do posiadających TCL'a: sprawdźcie, proszę, jak wygląda współpraca z koncentratorem USB... może tutaj dałoby się jakoś rozszerzyć ubogie możliwości TCL'a. Dzięki z góry za każdą inf