Czy ktoś z was ma problemy z przycinaniem się obrazu podczas oglądania filmów/netflixa ? W ogóle mam, wrażenie jakby płynność była gorsza niż w moim starym tv. Trochę mnie już to martwi, bo na każdym sofcie tak jest.
Jaka wersja softa?Co do 120Hz to real foto rozwiewa wątpliwości i tak jest duża różnica między 60, co do Dolby Vision to ja oglądam w trybie "Ciemny" i jest elegancko jak w kinie
Do 4 K wystarczy 60 .Co to za mydło na ekranie? Koszmar jakiś. Na żywo też tak słabo wygląda?
Nie wiem, czy już poradziłeś sobie z tym problemem, ale jeśli nie, to jest jeszcze jeden tip: po włączeniu konsoli, wejdź w ustawienia TV, SYSTEM, na samym dole zakładka ZAAWANSOWANE USTAWIENIA VIDEO, a tam ZAAWANSOWANY STANDARD HDMI. Przełączasz na włącz i powinno hulać 120hz.Dzieki za zainteresowanie problemem i musze powiedziec ze tipy ktore podales ustawialem bo identyczne byly na youtube . Odnosnie kabla to jest on podejrzany gdyz nie pisze na nim Ultra high speed tylko high speed ale wierzyc mi sie nie chce ze do konsoli zostal dolaczony kabel nie spelniajacy standardu HDMI 2.1. Zresetowalem ustawienia TV i PS5 i dalej to samo . Na displayspecifications jasno jest opisane ze obsluguje od 40-120 hz wiec juz powoli wlosy zaczynam z łepetyny wyrywac bo nie po to dalem prawie 6 k by miec polprodukt ktory wart jest 4 k .