Dlaczego zakładasz że te ustawienia są poprawne?? Te ustawienia mogły Ci więcej zepsuć niż naprawić...obraz w TLC to jakieś nieporozumienie, mimo ustawień obrazu od kikiego sony bije na głowę jakością obrazu w filmach i netfixie,
Jak je zainstalować nie tracąc gwarancji?Wyszło nowe oprogramowanie V8-T653T01-LF1V098. Niestety nie ma 4k 144hz, na wersji testowej było.
Ale rozumiem, że jest to soft z jakiegoś telegrama? Bo mi nic nie wyskoczyło w TV, mam wersje x2.instaluj - nic nie stracisz...
I Ci nie wyskoczy, tak niestety działa OTA TCL. To jest oficjalne oprogramowanie TCLAle rozumiem, że jest to soft z jakiegoś telegrama? Bo mi nic nie wyskoczyło w TV, mam wersje x2.
Wydłużoną gwarancją niezależnie od producenta to rzecz ważna. Zepsuć może sie każdy. X95K to wypełnie inna liga, więc jeśli płacisz to samo, bierz i nie patrz na Chińczyka. Nie będę tu powtarzał tego co napisali na tym forum inni o problemach z tym TCL, ani powtarzał tego co napisałem w innych wątkach nt ryzyk związanych z korzystaniem z produktów projektowanych pod nadzorem chińskiego państwa.Może pomogli byście mi wybrać między sony 85x95k a tcl 85c845 w sony miał bym 5 letnią gwarancję w tcl też dokupioną wtedy cena była by taka sama w obu proszę was o radę, będę na pewno dużo grał w gry z streamingu typu geforce now, dużo youtube i różnego typu raczej słabszej jakości treści z serwisów z filmami typu cda filmann
W grę wchodzi jeszcze 77a84k tutaj oled też 5 lat wyszedł by najtaniej jednak to nie 85" będę wdzięczny za waszą pomoc bo na żywo oglądając w sklepie treści np yt. Nie dotrzeglem tak wiele niestety jak tutaj w testach no i oglądałem tylko 65" bo 85 nie były wystawione
Podłączasz kompa z mocną kartą czy konsole?. Możliwości gamingowe c845 na papierze wyglądają doskonale i stąd moja wątpliwość czy 95K z 2022 im dorówna
Już wiem co było przyczyną, trzeba w ustawieniach systemu nacisnąć uruchom ponownie, wtedy telewizor robi restart i wszystko już jest w porządku.Cześć
Mam problem z Apple TV, mianowicie po zainstalowaniu tego na telewizorze TCL 65C845 i zalogowaniu to mam sam obraz bez dźwięku, na innych platformach wszystko jest w porządku tylko na Apple TV. Dodatkowo sprawdziłem jeszcze uruchamiając Apple TV na telefonie i tam mam wszystko (obraz i dźwięk
) i jak biorę udostępniam to poprzez AirPlay to znowu jest sam obraz bez dźwięku. Wszystko inne jak udostępniam (youtube, filmy z telefonu ) to jest ok.
Posprawdzałem już wszystkie ustawienia i nie mam pomysłu, spotkaliście się może z takim przypadkiem ??