zrobione , wszytko zostalo i dzial v727 dobrze , lepiej od v728 xDV727 ZIP file...
....$$
duzo softow do wielu modeli TV
tego to nie wiedzialem , to lipa i odpada ta strona internetowa....$$
Jak się sprawuje ta wersja oprogramowania. Miałem v727 i po hdmi belka nie dostawała sygnału audio. Były też spore opóźnienia przy uruchamianiu się aplikacji.chyba nie ma , ale musisz potestowac sobie softy , ja jade na v715 Antek 11 po hdmi jest k:
u mnie dziala dobrze v727 + philips htl 3320 , dzwiek trzeba miec ustawiony na "dostep" aby nie bylo opuznien , a mialem v728 i zamula totalna i lipaJak się sprawuje ta wersja oprogramowania. Miałem v727 i po hdmi belka nie dostawała sygnału audio. Były też spore opóźnienia przy uruchamianiu się aplikacji.
Każdy kolejny soft powyżej V656 nie działa prawidłowo z dźwiękiem po HDMI. Zewnętrzne audio nie wykrywa różnicy pomiędzy PCM a Dolby Audio niezależnie od ustawień Dostęp/Auto. Dlatego ja na swoim C815 od dawien dawna mam v653 który pod tym względem działa prawidłowo.Jak się sprawuje ta wersja oprogramowania. Miałem v727 i po hdmi belka nie dostawała sygnału audio. Były też spore opóźnienia przy uruchamianiu się aplikacji.
Podaj proszę jakiś tytuł z netflixa i prima. Chcę wypróbować go na nowej belce ale nie mogę nic znaleźć.Zastanawiam się czemu na disney+ nie ma atmosa na hbo max apple tv i netflix i w prime video jest
Ahoj!Każdy kolejny soft powyżej V656 nie działa prawidłowo z dźwiękiem po HDMI. Zewnętrzne audio nie wykrywa różnicy pomiędzy PCM a Dolby Audio niezależnie od ustawień Dostęp/Auto. Dlatego ja na swoim C815 od dawien dawna mam v653 który pod tym względem działa prawidłowo.