Z softem to Ty jesteś w epoce kamienia łupanego. Od v606 wyszło już przez ostatnie lata kilkadziesiąt wersji. Większość oczywiście nieoficjalnych. Ostatnia oficjalnie dostępna na stronie producenta to v645. Ja natomiast proponuje Ci zainstalować v650, 653 lub 656. Są to jedyne softy na których co jest dla mnie istotne prawidłowo działa rozpoznawanie ścieżek audio jeśli posiadasz zewnętrzne audio po kablu HDMI (rozpoznaje stereo a 5.1). Na każdej następnej wersji jest już kaplica. Materiały 4k itd itp również dziają prawidłowo (mam C815). Jeśli korzystasz tylko z głośników wbudowanych możesz próbować wersję od 701 w górę, to już jest android 11. Jak działa nie wiem, nie korzystałem ze względu na ten dźwięk. Najnowszy v728.Witam,
Mam pytanie posiadam w sypialni 55ec780
Soft to V8-R851T02-LF1V606.017688 a wiec dosc stary ale ostatni jaki byl dostepny poprzez aktualizacje.
Pytanie za 100 pkt
Jaki obecnie soft jest najszybszy i najbardziej sprawny, stabilny bo szlag mnie juz trafia z wiecznym przycinaniem lub szarpaniem na Netflix czy Amazon Yt w 4k !
Po za tym ten soft mega potrafi czasem zamulac gdzie mialem wrazenie ze ten TV jeszcze z rok temu pieknie smigal.
Pozdrawiam