TCL 65EP680 55EP680 50EP680 - najnowszy firmware - tylko firmware!

Wojtasban

New member
No dobra czegoś nie rozumiem zupełnie na tym forum skoro na danym oprogramowaniu działają programy działa karta CI to na jaki huj zmieniacie oprogramowanie które nie jest oficjalne i potem płaczecie że coś nie działa wychodzi kolejne i znów działa ale zaraz będzie kolejne i znów nie będzie działać czego wogole szukacie w tych oprogramowaniach że rozdzielczość 8k wejdźie

andyd970

Member
Kolego czy ty czytałeś co napisałem? Ostatni soft który autoryzuje mi kartę CI to v625 i teraz sobie odpowiedz jaki jest oficjalny ostatni na stronie TCL.

epifan

Member
Soft w wersji 649 i mam następującą zagwozdkę:
Wyczyściłem listę kanałów - miałem dużo śmiecia z satelity.
Przeskanowałem ponownie i znalazł wszystkie 39 naziemnych.

Problem jest taki, że nie mogę ich przełączać +/- bo zawsze jest widoczny 1, mogę przejść do Guide i tam wszystkie są i mogę pomiędzy nimi przechodzić.

Rozwiązano:
Należy wejść na listę kanałów zmienić wszystkie na cyfrowe a następnie wracamy do wszystkie... DZIAŁA :D

Ostatnia edycja:

novyhdtv

New member
w 650 dodano szybką konfigurację z poziomu telefonu z androidem i wygląda jakby zrobił reset mimo, że odpaliłem z menu. Nie robiłem shop/all resetu bo w końcu mogę sterować netflixem poprzez asystenta google na moim starym 48ep660!!!
Zauważyłem nową opcję pod szybkim startem: "Usługa bez ekranu - Po aktywacji możesz korzystać z większej liczby usług w tle." - nie rozumiem jeszcze o co chodzi, może jakiś multitask? :>
Chodzi płynnie i bez problemów, być może to tylko subiektywne odczucie ale jestem wniebowzięty! :))

pozdrawiam
post pierwszy ;)

coobah

Member
Bez reklam
Pierwszy post i tyle pochwal dla softu. Aż chyba go zainstaluję...

Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka

epifan

Member
twój post wygląda jak jakiś bait :|, to niemożliwe, zmotywowałeś mnie do natychmiastowej instalacji

dam znać za godzinę czy to prawda :)

Do góry