Ja nie zauważyłem tej pozycji w menu - Usługa bez ekranu.
Poza tym działa tak jak i 649. Nie widzę różnicy
Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka
Hej,
a ja mam problem z inna rzecza, co soft to inaczej sie ten problem objawia.
Chodzi o to, ze mam sobie NAS, na nim odpalony serwer PLEX, na TV klient PLEX.
Na serwerze NAS mam swoja biblioteke filmow w 4K. Czesc z nich jest kompresowana h264 a czesc h265. Na v395 h264 w ogole nie dzialaja, dostaje komunikat, ze transkodowanie jest za wolne na moim NAS. Tak na prawde transkodowanie nie powinno byc tu w ogole potrzebne. Natomiast h265 dzialaja. Jak wrzuce jakis inny soft z galezi v6** to h264 nie dzialaja dalej a h265 tna na potege. Co ciekawe na ktorejs wersji softu uzyskalem efekt taki, ze h264 na PLEX nie dzialaly ale na natywnym playerze od TCL h264 dzialaly i odwrotnie dla h265. Co soft to inaczej, co player to inaczej... mial ktos podobny problem?
Śmiało wrzucaj co najmniej 649.
Ja nie widzę wad w 649, 650 i testowym R709
Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka
Czy na 649,650 przycina filmy w aplikacji C+albo HBO ? Nie bede wspominal juz o nawet o google cast...
w 650 dodano szybką konfigurację z poziomu telefonu z androidem i wygląda jakby zrobił reset mimo, że odpaliłem z menu. Nie robiłem shop/all resetu bo w końcu mogę sterować netflixem poprzez asystenta google na moim starym 48ep660!!!
Zauważyłem nową opcję pod szybkim startem: "Usługa bez ekranu - Po aktywacji możesz korzystać z większej liczby usług w tle." - nie rozumiem jeszcze o co chodzi, może jakiś multitask? :>
Chodzi płynnie i bez problemów, być może to tylko subiektywne odczucie ale jestem wniebowzięty! )
pozdrawiam
post pierwszy
Ustaw taką jaka tobie pasuje , nie pytaj bo to bez sensu każdy ci napisze co innego , ja mam na przyklad ustawione na 10 bo tak lubię inni wyłączają całkowicie więc sam sobie ustaw.
Ja mam np. na TVP 4k takie mikro przycinki skoryguje to opcja płynności obrazu ?
Mam kalibrację od ciebie ale sprzed pół roku jest dużo więcej opcji do wyboru niż kiedyś...A masz kalibrację ?