TCL 65EP680 55EP680 50EP680 - najnowszy firmware - tylko firmware!

HSgod

New member
Witam jestem na najnowszym oprogramowaniu V650 i posiadam lekkie opoznienie na soundbarze podlaczonym poprzez HDMI do TV (opoznienie wystepuje tylko na urzadzeniach zewnetrznych np konsola), jest jakieś rozwiązanie na to? Albo jakaś wersja oprogramowania na którą mógłbym zejść żeby opóźnienia nie było? Czy zostaje mi tylko kabel optyczny?

Daawid

New member
Witam jestem na najnowszym oprogramowaniu V650 i posiadam lekkie opoznienie na soundbarze podlaczonym poprzez HDMI do TV (opoznienie wystepuje tylko na urzadzeniach zewnetrznych np konsola), jest jakieś rozwiązanie na to? Albo jakaś wersja oprogramowania na którą mógłbym zejść żeby opóźnienia nie było? Czy zostaje mi tylko kabel optyczny?

Robiłeś reset shop reset all? Mam wersję V650 i soundbar ts9030 i nie mam opóźnienia dźwięku na konsoli.

PanZdzisiek

New member
Powier mi ktoś czemu nie które wersję firmware wydają w wersji IMG a nie które zip.chcialem sobie przetestować ta najnowsza wersję ale oczywiście jest w IMG a ja nie chcę wszystkiego wgrywać na nowo...

Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka

p3dr0s

Member
IMG to obraz całego systemu i tu jest "flash", a pliki ZIP to aktualizacja systemu jako "uzupełnienie". Ot taka to różnica.
Dlatego też inaczej się je wgrywa [emoji6]
Nie ma za co [emoji41]

HSgod

New member
Robiłeś reset shop reset all? Mam wersję V650 i soundbar ts9030 i nie mam opóźnienia dźwięku na konsoli.

Tak reset all i reset shop zrobiony, przywracalem V395 i przez jakis czas tego opoznienia nie ma lecz ono wraca po 30 minutach, teraz na V650 po 5 minutach od uruchomienia TV mam opoznienie nawet na kablu optycznym. Soundbar sharp sbw182

coobah

Member
Bez reklam
U mnie na 650 najlepiej dźwięk działa w trybie "Dostęp".

Odkąd zacząłem na starszych softach zauważać rozjazd dźwięku na Polsacie w kinie domowym, zawsze z automatu ustawiam Dostęp.

Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka

Do góry