uzyskać uprawnienia root i usunąć jak sklepowe
jak nie będą działać to tez je usunąć. Wszystko usunąć.
U mnie Netflix tez nigdy sie nie cial (65C715) ale moze to dlatego, ze jednak czasami uzywam pauzy i moze dlatego ten efekt nigdy sie nie pojawia.
U mnie Netflix tez nigdy sie nie cial (65C715) ale moze to dlatego, ze jednak czasami uzywam pauzy i moze dlatego ten efekt nigdy sie nie pojawia.
Co do usuwania bloatware'u to zaden root nie jest potrzebny.
Wystarczy tylko ADB_AppControl z 4pda*** i wszystko ladnie mozna oczyscic na pececie i to po sieci - kabel USB nie jest potrzebny.
Dodam jeszcze, ze po usunieciu syfu Android dostaje nieco wiecej plynnosci.
Nie znałem tego toola bo chyba nie potrzebowałem.
pawel_71 - straszysz niepotrzebnie 4pda
Lepiej napisać, że z xda i zaufanie rośnie
xda
Każdy używa na podstawie własnej decyzji i na własną odpowiedzialność.
Odpowiedź mogłaby być tylko w kierunku zagrożeń bo chyba nikt nie jest w stanie gwarantować bezpieczeństwa. Żadnego programu.
TCL łączy się bez problemu. Włącz debugowanie USB.raczej ja straszylem, ok win10 i tak ostrzega (nie zna wydawcy) teraz nie laczy sie po sieci lokalnej, w TV wlaczylem tryb developera, podalem IP w tym programie i nie idzie, niby TCL aktywnie odmawia polaczenia. Pomysly?
TCL łączy się bez problemu. Włącz debugowanie USB.
Co do usuwania bloatware'u to zaden root nie jest potrzebny.
Wystarczy tylko ADB_AppControl z 4pda*** i wszystko ladnie mozna oczyscic na pececie i to po sieci - kabel USB nie jest potrzebny.
Dodam jeszcze, ze po usunieciu syfu Android dostaje nieco wiecej plynnosci.