TCL 65EP680 55EP680 50EP680 - najnowszy firmware - tylko firmware!

Wojtasban

New member
Z tego co pamiętam to miał być Google tv w nowych a na android 11 nakładka zależy tylko i wyłącznie czy google wprowadzi w danym regionie

epifan

Member
z tego co pamiętam to tak :)
i tak nie chcę niszczyć marzeń ale jak wypuszczą to pewnie będą to łatać softami przez 2 lata :p

sagi79

New member
No raczej się nie pojawi ja mam C815 i czekam ,,poza tym oni mają coś nie tak z serwerami tv mi pokazuje z mam najnowszy soft 606 gdzie na ich stronie jest 636..A i jest jakaś możliwość wgrania nowego androida z nowych tv bo chyba procek ten sam

andyd970

Member
Trzeba dłużej przytrzymać na linku i otworzyć w przeglądarce tak też działa na 4pda***. i przechodzi do pobierania

Ostatnia edycja:

epifan

Member
Safari nie radzi sobie z translacją adresu, przepraszam mój błąd i niesprawdzenie w Chrome, w którym działa bez problemu :).

andyd970

Member
Jak możesz to zainstaluj i wypróbuj ja na razie nawet nie próbuje bo od 634 mam problem z kartą CI kablówki nie chce mi jej autoryzować i nie szuka programow musiałem wrócić do 625

epifan

Member
Niestety nie mam karty CI, samo oprogramowanie zainstalowało się i nosi znamiona działania - wieczorem zrobię resety i będę pisał co przestało działać ;)

coobah

Member
Bez reklam
Wrzuciłem 638 na v. 635.
Jak dla mnie działa tak samo dobrze.
Ale ja tylko korzystam z Netflixa, SmartTube i TV z podłączonego dekodera sat.

65EP680

Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka

PanZdzisiek

New member
Wie ktoś może czy jak zainstaluje smart tube i chce uruchomić sobie jakiś filmik z telefonu na telewizor to mam tylko do wyboru tylko zwykłego YouTube Smart tube nie mam. Jedynie pojawia się kiedy Smart tube mam uruchomionego na telewizorze

Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka

coobah

Member
Bez reklam
U mnie jest tak samo. A co ciekawe, oryginalnego YouTube usunąłem za pomocą Adb AppControl. A i tak widzę jego logo jak przesyłam film z telefonu.

Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka

Do góry