TCL 65EP680 55EP680 50EP680 - najnowszy firmware - tylko firmware!

firefl

Active member
Bez reklam
Jeśli ta lista była zapisana na TV to powinno się udać.
Zapis i odczyt listy kanałów jest w jednym z ukrytych menu serwisowych.

Nikt nie wskazał żadnej metody tworzenia ani edycji listy kanalow na PC.

Wysłane przy użyciu Tapatalka

Coolek33

Member
No to dlatego. Używaj jej tylko dla tv i hdmi. Dla aplikacji z andka jak Netflix mogą być dziwne kolory miejscami. Sam się kiedyś zastanawiałem dlaczego na przykład płomień świec jest fioletowy.

andyd970

Member
Netlix ma Dolby Vision i ta kalibracja nic nie daje.Lepiej sobie samemu ustawić obraz po siebie i będziesz zadowolony , ja też nie używam tej kalibracji.

EL-Manuel

New member
Nowy soft V376 - działa dobrze (nie przerywa)Smart IPTV oraz szybciej dekoduje kanały z modułu canal+.

A jak wygląda sytuacja z połączeniem po kablu? U mnie na wszystkich wersjach softu, tych które mają wersję zabezpieczeń z lutego nie wykrywa połączenia LAN jak wygaszę TV model 50c715 (przy włączonej funkcji szybkiego uruchamiania). Po ponownym włączeniu go, brak sieci. Pomaga tylko wypięcie - ponowne podpięcie wtyczki LAN lub "twarde" wyłączenie i włączenie ponownie. Też tak macie?

d00lar

Member
nie ja mam po kablu tyle ze 55' ale to raczej bez znaczenia
soft chyba 321 ale na wczesniejszym co był oryginalnie tez nie było problemów
czasem faktycnzie jak sie wybudzi to pisze ze brak polaczenia z netem na ekranie startowym
ale odpalam yt czy netflixa i jest ok

Yahoou77

Member
Hej Panowie (i Panie jeśli tutaj są), jakie macie zdanie na temat oficjalnego, dostępnego do pobrania na polskiej stronie TCL softu 363-1? Działa wszystko stabilnie na EP680? Nie przycina Netflix, Prime Video? Kolory, dźwięk są ok?

Wysłane z mojego Nokia 8 Sirocco przy użyciu Tapatalka

Do góry