Wszystko opisane jest na TYM forum. Wpisz w wyszukiwarkę i znajdziesz.
Czytaj ze zrozumieniem, ok
Napisałem z prośbą o podanie info w tym konkretnym wątku
Wszystko opisane jest na TYM forum. Wpisz w wyszukiwarkę i znajdziesz.
Probowales jakas inna aplikacja to przegladac? Np vlc, archos video player? Bo to mzoe byc ograniczenie wbudowanej aplikacji.Ja mam problem z wyświetlaniem filmów z serwera mediów na adku 6.
Mam skrętką podłączony NAS z serwerem mediów który obsługuje Twonky Serwer i wyświetla udostępnione foldery, w jednym z folderów mam ponad 500 filmów a TV wyświetla mi w nim tylko 120, nie znalazłem zależności których nie wyświetla ( nie jest to np: 120 pierwszych czy ostatnich ). Zmieniając w opcji serwera wyświetlanie po dacie wyświetla te filmy których nie wyświetlał w tym folderze wcześniej jednak to ustawienie mi nie odpowiada bo wyświetla wszystkie udostępnione filmy po dacie, a nie tylko z tego folderu. 7 letni Samsung nie miał z tym problemu i wyświetlał całą zawartość folderu.
Spróbuj może wyczyścić dane i cache aplikacji w ustawienia/ aplikacje.Witam.
Mam mały problem z aplikacją TV Guard tzn. zaktualizowałem ją do wersji 3.2.0 i wyskakuję mi komunikat gdy chcę uruchomić tą aplikację że (Niestety, aplikacją TV Guard została zatrzymana). Ten sam komunikat wyskakuję mi podczas włączania telewizora. Co ciekawe że niemożna odinstalować tej apki. Co mogę teraz z tym fantem zrobić?